top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Comet henter toppspiller fra 1. divisjon

Hockey4You erfarer at Comet har signert den svenske toppspilleren Marcus Lejionhufvud for resten av sesongen. Den svenske spilleren kommer i fra spill i Bergen i 1. divisjon


Foto: H4Y


Hockey4You erfarer at Comet skal ha signert den svenske toppspilleren Marcus Leijonhufvud for resten av sesongen. 22-åringen kom til Bergen før sesongstart etter to sesonger i Kalix HC i HockeyEttan og han gledet seg til å teste noe helt nytt når han tok turen til Bergen og Norge.


- Jeg har hatt noen kompiser som har spilt i 1. divisjon i Norge og de forteller at det er en helt annen hockey der. En litt morsommere hockey å spille høres det ut som fra dem hvor det er litt mer offensivt, sa Leijonhufvud til Hockey4You når overgangen var et faktum.Etter at Bergen på fredag meddelte at de ville takke nei til play-in av økonomiske årsaker, har flere av toppspillerne til Bergen vært interessante for andre klubber. For Leijonhufvuds sin del har det gått veldig bra når han har bidratt med 18 mål og 19 assist med totalt 37 poeng på 27 kamper. Nå skal altså Comet ha fattet innteresse for 22-åringen og forsterket med Leijonhufvud innenfor den kommende nedrykkskvaliken. Han ankommer Halden allerede i dag.


Comet har fortsatt 8 kamper igjen å spille av serien og møter Sparta borte i neste seriekamp den 16. februar.


En annen som har vært interessant for andre klubber er Johann de Jonge som blir i Bergen etter å ha takket nei Narvik, Nidaros og Ringerike.


Statistikk Marcus Leijonhufvud:Коментарі


bottom of page