top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Kristoffer Skjervold til Manglerud Star for resten av sesongen

Manglerud Star forsterker også i 2. divisjon og dette gjør de ved å hente toppspilleren i 1. divisjon Kristoffer Skjervold i fra Furuset for resten av sesongen


Foto: H4Y / OCN


I kveld ble det klart at Kristoffer Skjervold går til Manglerud Star i 2. divisjon og blir med det en solid forsterkning for de grønne inn mot den ventede kvaliken til 1. divisjon. Han ble kontaktet av Manglerud for å høre hva han hadde lyst til å gjøre hvis Furuset ikke nådde play-in da med Ski-eventyret friskt i minnet fra fjorårssesongen.


I kveld ble spillerne i Furuset informert om at klubben vil takke nei til play-in uansett, det er hovedgrunnen til at Skjervold allerede nå forlater klubben til fordel for Manglerud Star. Klubben sliter økonomisk og styret vedtok i går at man ikke ville gå videre etter at seriespillet er avsluttet. Det har medført til at flere spillere nå på vei ut av dørene i Forum til andre klubber som følge av kveldens nyhet.

- Når MS spurte så sa jeg at det hadde jeg lyst til og det gjorde jeg forsåvidt med Ski i fjor også og synes det var en fin løsning. Etter at Furuset tok et valg om å takke nei til play-in uansett tok jeg på en måte en helhetsvurdering der hvor det er kult å prøve noe nytt i et lag jeg ikke har vært i før. Det virker som en kul gjeng i Manglerud og jeg har lyst til å bli en del av de ut sesongen, sier Skjervold til Hockey4You.


- Regner med at du er litt spent på det Manglerud-laget også?


- Ja, jeg er jo litt det. Jeg har ikke se de spille så mye i år men jeg kjenner noen av de gutta på laget veldig godt så jeg får en del input. De har scora mye mål og gjort det veldig bra i 2. divisjon så de har satt seg i en veldig god posisjon til å gjøre en veldig god kvalik så det blir fint å få muligheten, sier han.


Og det er nå ventet å bli en meget spennende kvalik der hvor også Kongsvinger har signert stort ved å hente masse erfaring fra tidligere Hamar-helter og senest i går signerte de backen Sean-Michel Sunnqvist ut sesongen. Det er også ventet endringer i Ski-troppen som trolig nå har blitt hektet av i 1. divisjon etter begge tapene mot Bergen i helgen.


- Ja, jeg synes det er kult jeg. Det setter en masse preg på kvaliken egentlig og kanskje litt mer omtale også. Det er jo spillere man har sett spille hockey i mange år så det blir interessant det, sier Furuset-kapteinen.


Styreleder i Furuset, Tom Rune Mehlum, er glad for å kunne gi Manglerud en hjelpende hånd inn mot den viktig kvaliken.


- Vi har hatt stor hjelp og glede av U20-spillerne fra Manglerud Star denne sesongen. Derfor er det gledelig å kunne hjelpe dem nå med en forsterkning i deres sesongavslutning og kvalifisering til 1. divisjon, uttaler Mehlum etter av overgangen ble klart.


Godt fornøyd

Sportssjef Magnus Melbye i Manglerud Star er strålende fornøyd med å ha fått på plass en signering av Skjervolds kaliber til klubben, som trolig er ventet å være klar allerede til onsdagens kamp mot Furuset 2 i Manglerudhallen.


- Absolutt! Skjervold er jo en spiller som virkelig har bitt seg bra fast i 1. divisjon i år og har vært en ledende spiller i et lag der hvor de var et topp 3 lag, så klart det er en kjempeforsterkning, sier Melbye.


- Samtidig forsterker de andre lagene også, dere sitter ikke stille i båten og ser på at det skjer?


- Nei, men så klart så dukker det opp en spiller som Skjervold så er det en kjempeforsterkning for oss og da er det helt naturlig at man tar inn en sånn type spiller. Men det er ikke gitt at vi henter flere for det må være spillere som helt klart forsterker laget for vi har allerede en solid stamme, en kjempegjeng som har stått på og spilt MS i en veldig god posisjon inn mot kvalik.


Det er et Manglerud som har fått tilbake gnisten etter konkursen og Melbye skryter av alle rundt laget som er med å dra klubben i en positiv retning.


- Du har Green Army som har vært kjempebra og arrangementet rundt A-kampene har vært bedre enn noen gang - bedre enn det var i Eliteserien. Breddestyret har gjort en god jobb og det er noen personer i det styret som har tatt så tak på en del ting. I Manglerud Star er man veldig glad i klubben sin og det er et kjempeengasjement. Det ser man hvordan man bygger opp arrangementene om hvilken stolthet man har for klubben, avslutter en fornøyd Melbye til Hockey4You.


Manglerud Star møter Furuset 2 i Manglerudhallen onsdag 24. januar kl. 19.30.

Comments


bottom of page