top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Klubben bekrefter: Sean-Michel Sunnqvist klar for Kongsvinger

Som Hockey4You tidligere har omtalt, har tidligere Grüner-spiller Sean-Michel Sunnqvist vært høyaktuell for Kongsvinger i 2. divisjon denne sesongen, nå er overgangen bekreftet

Foto: Jon Anders Johansen


Som Hockey4You tidligere har omtalt, har Sean-Michel Sunnqvist vært høyaktuell for spill for Kongsvinger i 2. divisjon. Klubben har i dag bekreftet at overgangen er formalisert og at 32-åringen er klar for spill neste sesong.


Sunnqvist har de siste tre sesongene spilt for Grüner i Fjordkraft-ligaen men har hele tiden hatt sitt bosted i Kongsvinger og pendlet til Oslo. Han har også spilt fire sesonger i Kongsvinger tidligere og er godt kjent i klubben og har totalt 6 sesonger på det høyeste nivået i Norge. Nå velger svensken å bruke mer tid på familien hjemme i Kongsvinger og kommer til å bli en svært solid forsterkning for Kongsvinger på backplass i 2. divisjon.- Jeg synes det er fett om vi får til dette, det er veldig bra spillere. Da vil vi ha de to beste spillerne i ligaen om så skjer, sa sportssjef Anders Angelbrandt tilbake i begynnelsen av august når både Elias Hult og nevnte Sunnqvist var aktuelle for klubben.


Nå har Kongsvinger signert begge spillerne og har i tillegg re-signert flere av nøkkelspillerne fra forrige sesong og seiler opp som den absolutte største favoritten i årets 2. divisjon.


Det var en lettet og glad sportssjef i Kongsvinger på telefonen i dag som kunne bekrefte toppspillerens overgang til klubben.


- Det betyr veldig, veldig mye for laget men det betyr også veldig mye for klubben når det gjelder interessen og lignende rundt ishockeyen her så det er helt super, sier Anders Angelbrandt.


Sunnqvist går også inn i en prosjektstilling på 20 % i klubben som går på rekruttering av barn og unge inn til Kongsvinger, en stilling som i utgangspunktet finansieres gjennom Gjensidige-stiftelsen.


- Vi får inn en toppspiller fra Fjordkraft-ligaen, det er ingen tvil om det. Han hadde tilbud fra andre klubber der oppe også. Vi får inn en "grymt" bra spiller og det blir en leder for det unge garden vi har i laget vårt.


Kontrakten med Sunnqvist strekker seg ut denne sesongen.


Seriestart for Kongsvinger er hjemme mot Tønsberg i Kongshallen 9. oktober kl. 17.00.Comentarios


bottom of page