top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Toppspillere høyaktuelle for Kongsvinger denne sesongen

Backen Sean-Michel Sunnqvist og forwarden Elias Hult skal etter det Hockey4You har fått opplyst, være høyaktuelle for Kongsvinger i 2. divisjon til høsten

Foto: H4Y / OCN & Dan Kenneth Reinli


Både Sean-Michel Sunnqvist og Elias Hult skal angivelig være høyaktuelle for spill i Kongsvinger neste sesong. Sunnqvist har spilt de siste tre sesongene for Grüner i Fjordkraft-ligaen men har hele tiden hatt sitt bosted i Kongsvinger og pendlet til Oslo. Han har også spilt fire sesonger i Kongsvinger tidligere og er godt kjent i klubben og har totalt 6 sesonger på det høyeste nivået i Norge.

I tillegg skal Elias Hult være aktuell for klubben da han flytter til byen for å forfølge en sivil jobbkarriere, i tillegg til at kjæresten er i fra Kongsvinger så har paret valgt å slå seg til ro i byen. Elias Hult har de siste tre sesongene spilt for Lørenskog og har vært en av toppspillerne i 1. divisjon med sine 98 poeng på 78 kamper i serien. Han har også en sesong med Kongsvinger tidligere.


Sportssjef Anders Angelbrandt bekrefter at begge spillerne kan være aktuelle for klubben.


- Ja, Elias har spilt hos oss tidligere og jeg har jo hatt han som spiller i Kongsvinger så selvfølgelig er Elias aktuell så får vi se hvordan det ender - vi er i en dialog, sier sportssjefen til Hockey4You.

Angelbrandt bekrefter også at Sean-Michel Sunnqvist også er aktuell for klubben noe som kan være med å bidra til litt hockeyfeber i Kongshallen igjen. Da vil laget utvilsomt ha de to beste spillerne i ligaen til høsten, som starter opp i oktober.


- Jeg synes det er fett om vi får til dette, det er veldig bra spillere. Da vil vi ha de to beste spillerne i ligaen om så skjer.


- Hvis dette klaffer i tillegg til at "hockeypensjonistene" i Narvik sliper skøytene sine, så kan faktisk 2. divisjon bli en ganske så seerverdig begivenhet?


- Ja, det kan bli en høy standard på det ja. Det er bare bra det at kvaliteten høynes i lagene og kjempebra for hockeyen i Norge som helhet.


- Og det kan fort bli litt hockeyfeber i Kongsvinger også?


- Hehe, det kan det godt bli. Det har begynt å lysne litte grann så får vi til dem to der så skal det i alle fall ikke minke på interessen, avslutter den svenske sportssjefen.


Kongsvinger starter med istrening i slutten av neste uke.


Foto: Jon Anders Johansen


Statistikk Sean-Michel Sunnqvist:

Statistikk Elias Hult:


Comments


bottom of page