top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Ski seriemester i 2. divisjon etter Kongsvinger-tap

I kveld ble Ski seriemester i 2. divisjon etter at Kongsvinger tapte sin kamp borte i Furuset Forum mot tabelljumbo Furuset 2 med 6-5

Foto: H4Y / OCN


For det kan sies at Kongsvinger gikk på et lite sjokktap mot tabelljumbo Furuset 2 i kveld etter å ha tapt 6-5 i Furuset Forum. Kampen startet riktignok oppskriftmessig med en 2-0 ledelse for Kongsvinger med Furuset 2 slo tilbake og scoret hele 5 mål før Kongsvinger kom tilbake med ytterligere to scoringer. Sindre Witnes satte inn 6-4 for hjemmelaget 2 minutter før slutt mens Simen Sæther reduserte til 6-5 drøye minutter før slutt. Kongsvinger tar ut keeper men flere mål blir det ikke og et av de største overraskende tapene i årets 2. divisjon er et faktum.


Det betyr at Kongsvinger ikke har noen muligheter til å innhente forspranget til Ski Ishockey som ligger 9 poeng foran Kongsvinger på tabellen og kan i kveld krone seg med tittelen seriemester for 2. divisjon.


Ski-trener Ulf Berglund ble overrasket over kveldens resultat og at Ski kunne krone seg med seriemestertittelen allerede i kveld.


- Ja, det var vel egentlig veldig overraskende selv om Furuset 2 har gjort det veldig bra nå på slutten med seier og tap mot Tønsberg der det ble avgjort med litt merkelige mål. Jeg satt og så kampen i dag og jeg synes dem gjorde en kjempekamp, sier Berglund.


Og Ski Ishockey lå veldig godt an til å bli seriemester og måtte ha tapt 3 av sine 4 siste kamper mens Kongsvinger måtte vinne alle sine for at det ikke skulle skje.


- Jeg skal være helt ærlig å si det at vi har vunnet tre av fire oppgjør mot Kongsvinger så jeg vel det slik at vi skulle vinne serien og det var spørsmål om det blir den første kampen mot Kristiansand eller kampen etter. Nå ble det jo til og med før de kampene så det var uventet tidlig men det var ikke overraskende nå på slutten etter at vi vant sist mot Kongsvinger, sier han.


- Fikk dere svar på hvordan dere ligger i forhold til Kongsvinger etter den siste seieren?


- Ja, selvfølgelig fikk vi jo en del svar. Skal jo være ærlig å si det at jeg fikk mer svar på mitt lag enn hva jeg fikk på Kongsvinger. Har vel hele tiden sagt det at vi må konsentrere om oss selv før vi tenker på andre lag og vi har vel hatt ulike rekkekombinasjoner mot nettopp Kongsvinger, da har vi ikke hatt et vanlig lag mot dem i noen av kampene, sier Berglund før han fortsetter videre:


- Så det har vært interessante kamper hele tiden og jeg har egentlig fått akkurat de svarene jeg vil ha, jeg vet at jeg sitter med det eksakte laget jeg hadde ønsket jeg skulle ha innenfor en avsluttende kvalik.


Ski Ishockey møter Kongsvinger, Hasle-Løren og Gjøvik til kvalik i Gjøvik Fjellhall 17-19 mars.

Kommentarer


bottom of page