top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Ski Ishockey: Persson bekreftet, ytterligere to spillere inn

Ski Ishockey bekrefter ikke mindre enn tre nye spillere i kveld til Hoceky4You som skal være klare til den kommende kvaliken


Foto: SJ Photo


Som Hockey4You erfarte for to dager siden, bekrefter Ski Ishockey at den erfarne svensken Markus Persson er klar for spill til den kommende kvaliken den andre helgen i mars. Persson har tidligere spilt for Stjernen helt tilbake i 2012-2013-sesongen og har bred erfaring i fra HockeyAllsvenskan og HockeyEttan. Han spilte i play-in for Nidaros forrige sesong med stor suksess selv om laget røk ut for Comet.


Nå blir det et nytt Norges-eventyr for 34-åringen.


- Ja, det skal bli veldig spennende og morsomt å komme å hjelpe Ski. Det passet bra med den familiesituasjonen selv om jeg har hatt en del forespørsler fra en del andre så har jeg ønsket å prioritere familien. Nå fikk vi til en løsning med Ski her og da blir det et morsomt eventyr å få være med på, sier Persson til Hockey4You i dag.


- Du har ikke spilt noen kamper så langt denne sesongen, hvordan er formen?


- Formen er bra, har trent både på is og fys. Har alltid likt å trene så formen er bra, sier han videre.


- Kjenner du noen av de aktuelle lagene i kvalik fra før?


- Tja, jeg vet ikke. Noen av dem kjenner jeg vel til tror jeg. Det er vel et lag som har noen Storhamar-spillere som jeg har møtt noen gang tidligere og jeg har vel spilt med noen der også når jeg var i Stjernen i en sving.


Ytterligere to spillere inn

Men det stopper ikke der for Ski, de har også signert Kristoffer Tapper i fra Furuset og Raymond Sørensen gjør comeback etter å ha spilt i Hasle-Løren i fjor. Tapper spiller kveldens kamp mot nettopp det laget han spilte for inntil nylig. Det betyr at Ski har signert en rekke nye spillere den siste tiden for å gjøre seg klar til den kommende kvaliken. Ski-trener Ulf Berglund kommenterer-overgangen slik:


- Det betyr at vi får enn en veldig rutinert spiller som har spilt kvalik før, han har et utrolig høyt nivå i seg og er en ledertype både på og utenfor isen. Det betyr utrolig mye for oss og han er en x-faktor, sier Berglund.


- Det begynner å ligne et helt annet Ski-lag enn det man startet med denne sesongen?- Ja, jeg vil nesten påstå at vi avslutter sesongen med et bedre lag enn det vi startet med. Eller det er jo helt åpenbart at vi gjør det. Men sånn er jo hockeyverden, hadde vi vært en plassering høyere så hadde ikke vi gjort noen ting. Men nå må vi prøve å sikre plassen, sier han.


Han fortsetter:


- Jeg tror vi er det sterkeste laget i kvaliken, enkelt og greit. Hvis man ser det fra scratch så mener jeg at vi var det beste laget før kvaliken og det beste laget inn til kvaliken.


- Er man nervøs for det at man kan rykke ned i den kvaliken?


- Nei, det er jeg ikke i det hele tatt. Om vi ikke kvalifiserer oss for å bli i 1. divisjon så har vi vist at vi heller ikke har noe der å gjøre. Det er ganske enkelt, avslutter han.


Overgangsfristen er i morgen kl. 00.00.

Comments


bottom of page