top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Manglerud Bredde stemte for, A-laget fortsetter i 2. divisjon

Oppdatert: 20. sep. 2023

Det var knyttet stor spenning til om det skulle være et A-lag for Manglerud Star neste sesong etter at medlemmene i Elitedelen besluttet å begjære klubben konkurs. I dag kom svaret på breddeklubbens ekstraordinære årsmøte at de ønsker å drifte A-laget videre kommende sesong i 2. divisjon

Foto: H4Y / OCN


Klubbens medlemmer i Manglerud Elite stemte i mot interimstyrets anbefaling om å fortsette vider drift av klubben med 3 millioner i gjeld, dermed var Elitedelen i klubben saga blott og de begjærte den 13. september oppbud til Oslo Tingrett.


Tidligere i sommer mistet Manglerud Star lisensen for videre spill i Elitehockeyligaen og dermed var klubben degradert til 2. divisjon. I mellomtiden har Elite jobbet med å ette sammen ent nytt lag og var allerede godt i gang før årsmøtet stemte ned interimstyrets forslag.

I kveld var det ekstraordinært årsmøte hos breddedelen i Manglerud Star der hvor styret hadde innstilt på å kunne drifte et A-lag i 2. divisjon for én sesong i første omgang. Her stemte breddeklubbens medlemmer for at man skulle gjøre dette og forslaget til budsjett på kr 650 000,- ble banket gjennom på årsmøtet så og si enstemmig med en blank stemme.


I bredde-styrets innstilling stod det følgende:

"For Manglerud Star Ishockey sine yngre spillere har det stor betydning at klubben har et A- lag. Våre yngre spillere trenger forbilder og det hører med til Manglerud Star sin historie at klubben har bygget frem store ishockeytalenter. Det er ikke uten grunn vi har blitt kalt talentfabrikken. Barnas drømmer og gleder blir fort brast hvis man ikke har noe å se frem til. Våre spillere som utvikles kan drive hockey på et sportslig nivå for videreutvikling. Et A-lag er en særdeles viktig faktor for følelse av tilhørighet og klubbfølelse"Daglig leder i bredde, Julie Mork Isaksen, er fornøyd med at medlemmene stemte for å kunne drifte et A-lag videre hos de grønnkledde.

- Det var en nøktern debatt der hvor det var noen betimelige spørsmål i forhold til hvordan man skulle drifte det og i form av budsjettering, det var noe styret kunne svare ganske greit ut på. Det er lagt et nøkternt budsjett til grunn som er basert på de sponsorene har fått bekreftet er med videre og da var det egentlig greit å stemme på det, sier hun til Hockey4You.


- Hvordan blir veien videre for A-laget nå?


- Ja, det er klart at nå ligger det under bredde og da blir det etter rammene som bredde styrer, bredde er en solid organsisasjon med mange medlemmer og mange ildsjeler og dette skal være et A-lag som driftes på dugnad, sier Isaksen.

Hun fortsetter:


- Dette skal baseres på de frivillige sjelene som har lang fartstid i Manglerud Star fra før av og som gleder seg til å bidra rundt A-laget.


Spillerne som allerede har sagt ja til klubben, er fortsatt med videre opplyses det.Comments


bottom of page