top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Hockey4You erfarer: David Nilsson til Comet

David Nilsson skal etter det Hockey4You erfarer, være klar for Comet for resten av sesongen etter helgens kamper mot Gjøvik

Foto: H4Y / OCN


Hockey4You har tidligere skrevet om Comet sin store interesse for 22-åringen tidligere der hvor de nå søker en erstatter for skadede Calle Behm. Sportssjef Martin Engebretsen bekreftet fredag forrige uke at de jobbet med å forsterke med en svensk back før overgangsfristen men at økonomien foreløpig ikke var på plass. Byens Hockeyspiller Halden har allerede vært inne og støttet med fire spillere så langt denne sesongen og er blir forespurt om å støtte denne overgangen også.


Comet bekrefter interessen ovenfor den offensive backen som leder poengligaen med 65 poeng etter 18 mål og 47 assist og har hatt en svært god sesong for Bergen så langt.


- Det er et håp da det er enda noen dager igjen, sier en kryptisk Engebretsen om å kunne se Nilsson i den grønne trøya denne sesongen.

Interessen til Comet skal ha vært stor over lang tid men Manglerud Star og Narvik skal også ha forhørt seg, for laget i nord er det først og fremst med tanke på neste sesong.


- Det er ikke noe legge skjul på at han har mye å bidra med offensivt samtidig som det er en back som orker minutter. Han har en bra størrelse og vi har jo for så vidt en liten backbesetning så han ville jo tilføre størrelse og ork. Han har vel snittet en halvtime i Bergen, sier Comets sportssjef.


Han fortsetter:


- Nå kommer det selvfølgelig tøffere matcher da, bare tøffe matcher egentlig så da blir det spennende å se hvor han ender opp og om han tar det.- Du har latt deg imponere over han?


- Ja, det må man jo si. Det er jo ikke hver dag en back leder poengligaen i 1. divisjon. Du har jo hatt store poengplukkere som har lasset inn med poeng så det er litt utypisk og kult, sier Engebretsen til Hockey4You.

Importkvoten spiller også en rolle der hvor Comet nå vil ha 8 importer i laget, dersom signeringen av Nilsson blir bekreftet. Det betyr at haldenserne må ha to spillere på tribunen til enhver tid. Calle Behm antas å være skadet i mellom 2-4 uker til opplyses det samtidig som Anders Poulsen og Simon Zurwaski også er skadet. Nå har Comet to importkeepere men kan kun bruke en av dem om gangen til kamp ihht. regelverket.


- Ja, det blir jo en kabal man eventuelt må løse. Det blir jo en konkurransesituasjon internt også om alle er tilbake. Akkurat nå så har vi tre importer ute med skade så da er det tre importplasser ledig sånn sett, sier han.


Nilsson skal etter det Hockey4You har fått opplysninger om, spille begge kampene for Bergen mot Gjøvik denne helgen før han setter kursen mot Halden førstkommende mandag.


David Nilsson ønsker ikke å kommentere overgangen ovenfor Hockey4You.


"Statistikken er med forbehold da den er hentet fra Norges Ishockeyforbunds HockeyLive som er den eneste tilgjengelige offisielle statistikken for norsk ishockey"


Statistikk David Nilsson:


Comentários


bottom of page