top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Tønsberg knuste Skien i kampen om Vestfold og Telemark, vant 14-0

I gårsdagens 2. divisjon var det klasseforskjell mellom rivalene hvor storebror i Vestfold og Telemark stakk av med seieren etter å ha puttet 14 pucker i kassa

Det startet som et jevnt oppgjør men oppskriftsmessig 2-0 ledelse til Tønsberg etter 1. periode. Men i andre periode rykket gjengen fra Tønsberg i fra og allerede etter fem minutter spilt stod det 4-0 til gjestene og Skien virket da allerede kjørt. Det viste seg at det ble en klasseforskjell på lagene hvor Tønsberg rykket ned fra 1. divisjon fra forrige sesong som beholdt stammen i laget og et helt nytt og ungt Skien-lag med en ny trener for anledningen.

- Det er ikke trivelig, men vi hadde en bra første periode hvor vi hadde litt trua at hvis vi jobber som i første så går det bra - det ble jo tyngre og tyngre slik at motivasjonen detter, forteller Skiens Kasper Skrettingland til Hockey4You.

Tønsberg befester posisjonen sin i toppen av 2. divisjon sammen med Bergen og med Ski hakk i hæl. De to topplagene møtes til et mektig trippeloppgjør i Bergen 3-5 desember.

Video med alle målene og hele intervjuet med Kasper Skrettingland hos Skien, coach Andreas Toft og storscorer Patrick Eriksson ser man i videoen under: