top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Skien i karantene etter symptomer for covid-19

Fredag fikk ledelsen i klubben vite at en av spillerne hadde vært nærkontakt med en smittet person, lørdag ble kampen mot Kongsvinger utsatt etter symptomer hos flere av spillerne

Foto: H4Y / OCN


Det var på lørdag hvor kampen mellom Kongsvinger og Skien skulle spilles i Kongshallen der hvor hjemmelaget opplyste om at kampen ble utsatt inntil videre.


Hockey4You har fått en kort kommentar fra styreleder Karl-Fredrik Velle i Skien Ishockeyklubb som kan bekrefte at det er flere spillere i stallen som har symptomer for covid-19.


- Styret ble informert fredag kveld at en av våre spillere er nærkontakt til en smittet person. Smittet person testet positivt fredag ettermiddag. Spiller som er nærkontakt var sammen med smittet person torsdag før trening og deltok på trening. I etterkant av dette har vi flere spillere med symptomer. Vi ble instruert av kommuneoverlegen i Skien til å ikke reise til Kongsvinger og utsette kampen. Samtlige spillere med symptomer og de som ikke er vaksinert testes. Alle våre spillere på A-laget er satt i karantene til testsvar foreligger, sier styreleder Karl-Fredrik Velle til Hockey4You.


- Dere skal møte Bergen til et trippelmøte om 11 dager, hvordan ser dere for dere å gjennomføre de kampene?


- Vi har ingen kommentarer utover dette på nåværende tidspunkt, avslutter styrelederen.


Sportssjef i Norges Ishockeyforbund, Petter Salsten, bekrefter at covid-19 fortsatt er en utfordring for hockeyen.


- Kampen blir omberammet (ikke avlyst) pga at Skien hadde 5 spillere innenfor Covid-protokoll. Det er fortsatt utfordrende for både klubber og forbund når det dukker opp saker på kort varsel der man må ta stilling til om kamper skal spilles eller omberammes. Dette var en slik sak der man først lørdag formiddag besluttet å omberamme kampen, sier Petter Salsten.


Klubben ligger på 4. plass i 2. divisjon med 4 kamper spilt.

Comments


bottom of page