top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Ny Manglerud-spiller forlater klubben - drar på tryout til Vålerenga

Flere spillere velger nå å forlate Manglerud etter en turbulent tid i klubben. Denne gang er det Jonas Nyhus Myhre som har valgt å pakke bagen og har valgt å dra til Jordal for prøvespill der

Foto: Lisbeth Halvorsen


Som Hockey4You har skrevet om de siste dagene valgte Manglerud-spillerne Mads Vestby å signere for Hasle-Løren og deretter Theodor Freidher Hamm som valgte å gå til Furuset. Nå er det også klart at 18-årige Jonas Nyhus Myhre som kom til klubben senest for en måned siden, har valgt å forlate klubben som følge av den interne uroen i klubben. Myhre har de siste årene spilt for Lørenskogs yngre lag før han denne sesongen kom inn på A-laget for fullt og gjorde sine saker veldig bra. Han skal ha trent med Vålerenga som følge av samarbeidsavtalen med Lørenskog og imponert trenerstaben der slik at de fattet interesse for unggutten. Allikevel valgte Myhre å prøve lykken i Manglerud Star der han fikk 6 kamper og spilte i gjennomsnitt drøye 16 minutter pr. match.


Interessen til Vålerenga skal angivelig fortsatt være relativ stor og den talentfulle backen valgte å avslutte samarbeidet med Manglerud for å kunne prøve lykken på Jordal.


- Når jeg fikk høre at Vålerenga var interessert så passet det litt bedre nå som det var så mye kaos i MS, det passet bedre med alt egentlig, sier Myhre til Hockey4You.


- Har det vært tøft å være i Manglerud rundt dette kaoset?


- Man merket lissom på hele spillergruppa med motivasjonen og alt. Det var en klar forskjell fra da jeg kom dit i starten hvor det gikk fint mot den siste uka nå.


18-åringen har vært i kontakt med Vålerenga og har blitt bedt om å møte til kamp i morgen når de kongeblå skal ta i mot Stavanger Oilers på Jordal Amfi.


- Jeg veit ikke helt hva som skjer egentlig men jeg veit mer etter kampen i morgen om hva som skjer videre. Uansett så har jeg fått et kjempegodt inntrykk av klubben, treninger og hvordan alt fungerer der. Det er nesten en drøm å kunne få komme dit, forteller Myhre.


Lørenskog ønsker også unggutten tilbake i rød drakt og de har gitt beskjed om at døra er åpen for retur til Romerike.


- Jaja, det kan også være en del av planen også at jeg spiller litt for Vålerenga og litt for Lørenskog så jeg får egentlig bare se hva som skjer, avslutter han.


Statistikk Jonas Nyhus Myhre:


Comments


bottom of page