top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Narvik med maktdemonstrasjon mot et svekket Furuset-lag

Furuset med sine 13 utespillere hadde ingen sjans med serielederen og tapte 0-10 i Forum i går ettermiddag

Foto: H4Y / OCN


Det var et svekket Furuset-lag som har slitt mye med sykdom og stilte til start med bare 13 utespillere derav to juniorer mot serielederen. Det gjorde oppgaven lett for Narvik som rullet på med 4 rekker kampen gjennom. Allerede etter 1:31 av kampen stod det 0-2 til bortelaget og da ble det vanskelig for Furuset å komme inn i kampen. Som forventet rullet Narvik på og ledet 5-0 etter første periode, med 7-0 etter drøye 3 minutter ut i andre periode så datt intensiteten i kampen litt ned og det var kun et spørsmål på hvor stor seieren skulle bli. Det stoppet på 0-10 for Ulva og Bryne-gutten Tobias Uggerud mente at det var nesten forventet ut i fra forutsetningene laget hadde før kampen.


- Det er ikke overaskende det, vi spilte med to centere i hele dag og det sier litt. Vi er i utgangspunktet 11 spillere og låner 2 fra U20-laget så det er helt sinnsykt egentlig at vi er så få spillere. Vi gjorde en innsats men det var ikke bra nok, som sagt så var det ikke uventet, sier Uggerud.

Dette var en av tre kamper som Narvik spiller på 4 dager da de er på en liten roadtrip hvor de også møter Gjøvik og Haugesund de neste dagene. Jeppe Meyer kom fra Stavanger Oilers tidligere denne sesongen for å kunne få seg mer spilletid og gjorde i tillegg et mål i kampen. Meyer var selvsagt fornøyd med lagets innsats i kampen.


- Jeg synes vi spiller jævlig bra som lag, selv om det er et svekket Furuset-lag så føler jeg at vi spiller vårt spill og bare kjører på egentlig, forteller Meyer til Hockey4You.


- Er du overrasket over at dere er så overlegne i serien?


- Nei, egentlig ikke. Hvis du ser navna vi har på papiret så er jo folk med de syke CV'ene - det er folk som har spilt i SHL og andre siden av Europa så jeg er ikke overrasket. Vi er såpass bra trent at, nei det er som forventet.


En Fredrikstad-gutt som stortrives i den nordnorske klubben er Ole Henrik Arnesen som spiller sin andre sesong som senior. Han kom til Narvik før denne sesongen etter å ha vært i Haugesund og i Canada.

- Narvik er helt fantastisk, det er bra mennesker, bra fans, så går jeg på skole og alt er bra der, sier Arnesen som ikke lar seg skremme over å være langt borte fra familie i ung alder.


- Jeg vant til det å bo borte nå og måten jeg har blitt tatt i mot på har gjort det alt bedre.


- Det er litt show å være i Narvik om dagen?


- Ja, det er moro. Det er moro når vi gjør det bra så skal vi bare fortsette med det, forteller Arnesen.


Se mål og høydepunkter samt hele intervjuene med Tobias Uggerud, Jeppe Meyer og Ole Henrik Arnesen i video under:


Bildene fra kampen:

Foto: H4Y / OCNComments


bottom of page