top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Lørenskog: - At spillere drar er en del av toppidretten

Niklas Andresen mener det er udramatisk at det er flere spillere som forlater Lørenskog. Nå ser han fremover mot en ny sesong og mener klubben er en attraktiv destinasjon for unge spillere som ønsker å utvikle seg

Foto: H4Y / OCN


Lørenskog opplever etter tre sesonger i toppen av 1. divisjon en stor utskifting av spillerstallen sin. Hele 16 spillere har forlatt klubben enten ved at spillere ønsket seg bort eller at klubben ikke tilbød spillere kontrakt. Av de 16 spillerne så er det inkludert spillere som har vært ute på lån fra klubben som har gjort disse til permanente overganger og Sebastian Johansen som dro i løpet av fjorårssesongen til Vålerenga. Tre av spillerne har gått til en høyre liga og unggutten Petter Vesterheim prøver lykken i Sverige. Andresen mener det er udramatisk at det er så mange spillere som har forlatt klubben og påpeker at de i tall har signert 12 løpere og skal ha inn en til.

- Vi har signert veldig mye spennende og er en attraktiv klubb for både U20-landslagspillere og kandidater til U20-landslaget så jeg må si det er veldig spennende som har de ambisjoner som vi har. Vi er veldig fornøyd med den stammen vi har med fra i fjor og har hentet inn veldig gode, unge og lovende spillere som er hardtarbeidende og trener hardt i hverdagen, sier treneren.


- Men kan man si at Lørenskog er svekket med tanke på spillerne som har forlatt klubben?


- Det er selvfølgelig noen tunge navn som har gått videre. At vi kan sende spillere til Fjordkraft-ligaen er noe vi som klubb må være stolte av. Vi er en klubb som ikke tilbyr noe form for lønn eller liknende, alle spillere er her på dugnad. Vi unner alle spillere som har vært hos oss suksess. Vi har veldig tro på lagbygget vårt. Når noen drar er det andre som må ta opp hansken, vi har veldig tro på at vi over tid vil være der oppe å kjempe. Vi har et lag med mye talent, påpeker Andresen.Etter å ha hentet inn Espen Kleppe Hermanrud og Joakim Opsahl fra Grüner samt Kalle Rode fra Gjøvik mener Andresen at det unge og talentfulle laget trenger litt tid på seg neste sesong. Allikevel har klubben sterke ambisjoner om å være blant de fire beste lagene.

- Jeg tror den første delen av sesongen vil være varierende fra vår side, deretter tror jeg vi vil stabilisere oss mer mot jul. Så er ambisjonen vår at laget etter jul vil være veldig konkurransedyktige mot topp 4 lagene, det er vi trygge på, sier Lørenskog-coachen.


- Så det er ambisjoner om topp 4 for Lørenskog?


- Topp 4 er helt klart en ambisjon, vi skal kjempe om det. Jeg tror det blir veldig jevnt fra Nidaros, Comet og nedover.


- Vil du si at Nidaros og Comet er de største favorittene pr. nå?


- Av det man har sett av signeringer så synes jeg dem ser veldig, veldig spennende ut i allefall. Men det må klaffe og det er mye nytt så det vil alltid være et spørsmålstegn.Tilbake til at Lørenskog har mistet mange spillere så er ikke trener Andresen noe bekymret at det skal påvirke klubbens ambisjoner neste sesong og det å kjempe om en topp 4 plassering.

- Vi er veldig fornøyd, vi føler vi står på et veldig bra sted. Vi er fornøyd med troppen, det er en ivrig og treningsvillig gruppe som møter opp hver dag og er seriøse utøvere, vi er absolutte ikke misfornøyde vi. - Har supportene noen grunn til å bekymre seg på bakgrunn av de som har forlatt klubben?

- Vi henter spillere fra Fjordkraft-ligaen og U20-landslagsspillere. Vi har veldig stor tro på prosjektet. Det er jo spillere som har valgt oss foran Fjordkraft-klubber og det sier ganske mye. Vi har veldig tro på det vi gjør og er komfortable, avslutter Niklas Andresen til Hockey4You.


I dag bekrefter også klubben på sine hjemmesider at Patrik Dalen har re-signert samt at de har hentet Marius Grønvold Menkerud fra Grüner og André Pappalardo Guldbrandsen fra Narvik.

Comentários


bottom of page