top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Jørgen Grøndahl bytter ut Lørenskog med Comet: - Ingen ondt blod

24-åringen som både spilte i Furuset og Lørenskog forrige sesong, har bestemt seg for å spille for Comet neste sesong

Foto: H4Y / OCN


Jørgen Svare Grøndahl har valgt å gå videre til Comet etter en litt spesiell sesong i Lørenskog. Han startet oppkjøringen i Lørenskog men gikk til Furuset like etter og spilte de første tre månedene der. Deretter gikk ferden tilbake til Lørenskog hvor han avsluttet sesongen med play-in thrilleren mot nettopp Comet. Selv forteller Grøndahl at det ikke er noe ondt blod mellom han og Lørenskog i denne overraskende overgangen.


- Jeg har alltid trivdes godt i Lørenskog, men nå har det vært litt turbulent rundt klubben på slutten av sesongen og ting har ikke har vært helt på stell. Comet har vist interesse for meg og det virker ganske ryddig så da har det vært naturlig å gå den veien, sier Grøndahl.

- Hva har problemet vært egentlig?


- Det går vel mer på kommunikasjon mellom klubben og spillerne. Etter siste kampen mot Comet så har vi ikke hørt noe fra klubben. Jeg tror nesten ikke klubben har visst selv heller, det har ikke vært noe styre og styret har gått av så det er noe som ikke har vært på plass virker det som. Da blir man jo usikker også når man ikke hører noe fra klubben og man vet ikke om man har plass der neste år og da må man se seg etter andre klubber som er interessante.


- Hvilken kontakt har du hatt med sportssjef Peter Messa?


- Jeg har hatt noen møter med han og det har vært positive samtaler. Jeg drar ikke fra Lørenskog med noe ondt blod eller noe, jeg har pratet med både Peter (Messa), Niklas (Andresen) og Espen (Olsen Lie)(coacher red.anm) og de ønsket meg lykke til og det er ingen dårlig stemning mellom oss så det er godt at vi skilles på god fot, forklarer 24-åringen.


Og nå tar han med seg flyttelasset til Halden for å bosette seg der og finne seg en ny jobb i byen.


- Jeg har hørt mye bra om klubben og de viste seg fra en sterk side i fjor og har ambisjoner om å rykke opp, det er noe også jeg ønsker å være med på. Dessuten tenkte jeg at det var spennende med et miljøskifte og at Comet er et bra sted å være for å utvikle meg videre, forteller Grøndahl til Hockey4You.


Videre mener han at de tre månedene i Furuset gjorde at han kom tilbake som en bedre spiller i Lørenskog.

- Det var mange løpere og like spillertyper i Lørenskog, dermed mente man at jeg burde ta en større rolle i Furuset og utvikle meg der fremfor å spille i en 3. og 4. rekke. Sånn sett var jo det greit for jeg kom jo tilbake bedre enn da jeg dro og fikk en bedre rolle når jeg kom tilbake.


24-åringen har på mange måter latt seg imponere av Comet og gleder se nå til å kommet til byen og spille i Halden Ishall neste sesong.


- Jeg har ikke sett Halden så mye annet enn ishallen og bussveien egentlig men jeg har hørt mye fint om byen, at det er veldig koselig by og den brygga dem har så jeg gleder meg veldig til å flytte dit. Dessuten liker jeg meg veldig godt i hallen og at dem har en del fans i og rundt klubben, avslutter Jørgen Grøndahl.


Viktig brikke for Comet

Sportssjef Martin Engebretsen er veldig fornøyd med å ha signert Grøndahl til Halden og håper at spilleren blir i flere sesonger utover 1-års kontrakten han nå har signert for klubben.


- Han har vært en av 1. divisjons mest solide nordmenn. Kjennetegnet på mange av årets spillere blir at det er solide to-veisspillere som alltid gjør jobben i egen sone før angrepet kommer. Jørgen blir en viktig nøkkel i Comet-kollektivet og kommer til å få en rolle som skal dyrke videre hans egenskaper. Dette er en typisk spiller jeg ønsker blir i Comet over flere år, sier Engebretsen i en uttalelse om overgangen i dag.
Commentaires


bottom of page