top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Kristoffer Fayen-Vestavik fra Narvik til Furuset, debuterer for sin nye klubb i dag

Kristoffer Fayen-Vestavik som signerte for Narvik denne sesongen har meldt overgang til Furuset og debuterer allerede i oppgjøret mot Gjøvik i dag kl. 14.00

Foto: H4Y / OCN Foto innfelt: Narvik Hockey


For Bærums-gutten har oppholdet i Nord-Norge vært alt annet enn dans på roser etter å ha blitt skadet tilbake i januar som satte han ute av spill for resten av sesongen. Dermed ble det bare 21 kamper for Narvik forrige sesong før han ble enig med klubben om å forlenge nok en sesong i sommer. Fayen-Vestavik spilte begge treningskampene mot RoKi i Finland før han på nytt ble skadet i treningskampen mot Kiruna som satte han ut av spill de neste 6-8 ukene.

Nå har han blitt enig med Narvik om å avslutte kontrakten og går med det videre til Furuset for resten av sesongen.


- Jeg dro jo til Narvik for å bli en bedre hockeyspiller men jeg følte at jeg ikke fikk det helt til der oppe. I tillegg har jeg kjæreste og familie hjemme og når jeg fikk den skaden nå så var det litt vanskelig å fortsette der oppe, sier Fayen-Vestavik til Hockey4You.


- Er det tøft mentalt å være så langt unna til daglig?


- Ja, jeg har jo hatt hele ungdomstiden min i Asker og alltid hatt de samme kompisene, venner og kjæresten min som bor på Østlandet. Så flytter man opp til Narvik da som først og fremst er et veldig lite sted og langt unna de man kjenner, det er veldig mye mentalt faktisk. For eksempel hvis det går dårlig på trening så er det eneste man tenker på, hjemme så har man de trygge folka rundt deg og får kanskje tankene på noe litt annet, utdyper han videre.


Nå gleder 20-åringen til å komme i gang med Furuset etter å hatt noen treninger i laget og debuterer under Kenneth Larsens ledelse mot Gjøvik i Fjellhallen.


- Jeg snakket med agenten min og jeg følte at det var det beste alternativet for meg. Først og fremst bor kjæresten min nærme og jeg har kort vei til hallen samt at jeg kjenner Kenneth Larsen før av når jeg var på U18-laget til Frisk, begge liker hverandre godt og jeg tenkte at det var det beste valget, sier Fayen-Vestavik.


Selv er unggutten veldig klar for å bidra for Furuset i dag når de møter Gjøvik på bortebane men han føler seg ikke kamprusten selv om han ikke har spilt kamper på en stund.


- Jeg har blitt tatt veldig godt i mot i laget og jeg gleder meg til å spille. Jeg har ikke merka til noe at jeg er spesiell kamprusten men ja det er jo min første seriekamp siden januar, avslutter 20-åringen og med det starter et nytt kapittel i Groruddalen.


Commentaires


bottom of page