top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Keeperhelt Østli sørget for Ski-seier i Kongsvinger

Henrik Østli stod en praktkamp og fikk imponerende 97% og ble fortjent kåret til banens beste etter kamp. Ski Ishockey gikk av med seieren over Kongsvinger på bortebane med 3-1

Foto: H4Y / OCN


For det var et Kongsvinger-lag som prøvde og prøvde men Henrik Østli stod fjellstøtt i Ski-målet og holdt unna presset fra hjemmelaget. Det spillemessige var nok Ski som hadde et lite overtak men hjemmelaget kom til sine sjanser og hadde flere muligheter til å kunne score i kampen. Den ydmyke 21-åringen takket backene sine for at han selv fikk gjort en god kamp for de gulkledde i går kveld.


- Jeg synes det gikk bra da men jeg kan ikke ta all æren da, jeg synes backene også har vært ganske flinke, forteller den unge keeperen.


Simen Hulleberg nikker anerkjennende og mener helt klart at Østli var BB (banens beste) i kampen i dag. Hulleberg som gjorde sitt første mål i den gule drakta etter overgangen fra Gjøvik tidligere denne sesongen.


- Det var egentlig gøy å få satt det første, endelig. Jeg er ikke en spiller som scorer så mye mål så jeg tror ikke dem kan forvente alt for mye og flere av meg i løpet av sesongen, sier en lattermild Hulleberg til Hockey4You.

- Så du vil ikke sprenge statistikken på Eliteprospects?


- Jeg tror ikke noen skal gå inn å se på meg der for der er det ikke noe pene tall. Er mer minutter enn poeng, humrer Ski-backen.


En litt mer dyster stemning i den andre garderoben hvor det var et Kongsvinger-lag som fortsatt ikke har tatt noen seire denne sesongen og har hatt problemer med covid-19 på lik linje som Skien IHK. Victor Zetterberg er inne i sin 7. sesong for Kongsvinger, mener at laget gjorde en bra match på tross av resultatet.


- Vi spiller nok ganske bra men vi er ikke bra nok i de avgjørende situasjonene. Vi har ikke spilt på en stund og det synes ganske klart men det er ingen bortforklaring. Med de sjansene vi hadde i dag så burde vi ha vunnet synes jeg, forteller Zetterberg.


Se målene og hele intervjuene med Simen Hulleberg, Henrik Østli og Victor Zetterberg i videoen under:


Bildene fra kampen:

Foto: H4Y / OCN


Comments


bottom of page