top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Hashim kan bli Kenneth Larsens joker denne sesongen

Oppdatert: 12. sep. 2022

Shafaat Hashim har gått fra Manglerud til Furuset på lån denne sesongen og har gjort sine saker bra så langt

Foto: H4Y / OCN


Grüner - Furuset 5-3 (Grünerhallen) For det er et ekte Manglerud-produkt som har produsert i bøtter og spann på juniornivå i Manglerud Star, Shafaat Hashim fikk ikke plass i årets A-lag etter at ene importen etter den andre kom inn døra på Manglerudhallen. Trener Kenneth Larsen var kjapt frampå og tilbød 21-åringen spilletid i Furuset og kan bli Larsens joker denne sesongen. - Det var at jeg var med i pre-season for Manglerud der hvor jeg var litt i skorpa så fikk jeg beskjed om at jeg skulle bli lånt ut til Furuset for å få mer spilletid og kan bli kalt tilbake hvis de trenger en forward, sier Hashim.

21-åringen håper å kunne komme tilbake til Fjordkraft-ligaen og prøver å imponere så godt han kan mens han er på lån hos Ulva. I treningskampen mot Gjøvik signerte han for 3 mål i kampen og gjorde en god figur i treningskampen mot Grüner i går som endte med en assist.


- Jeg så jo det som en god mulighet å komme til Furuset. Jeg hørte det at de hadde fått mange fra Lørenskog og er et bra lag som kan overraske i år. Vi trener veldig hardt og bra og håper at det løsner seg med seire i seriespillet, fortsetter Hashim.


Den 170 cm forwarden gjorde en god figur i 1. rekka sammen med Kristoffer Skjervold og Sebastian Modén der hvor man tuktet Fjordkraft-liga laget Grüner men det var utvisninger som ødela for Furuset. Hjemmelaget var effektive i powerplay og tre av lagets fem mål kom mens Furuset hadde spillere utvist.


- Jeg synes vi kan matche oss mot dem også, vi spiller bra defensivt, gjør mye riktig så vi kan overraske som sagt. Du merker at det er et knepp opp fra det vi har møtt i de andre matchene men jeg synes alle gutta gjør en bra figur, sier forwarden.


Og han gleder seg til å fortsette sesongen med Furuset og med en engasjert trener i Kenneth Larsen.


- Det er en kjempefin gruppe, alle er seriøse og har en bra treningshverdag i tillegg til en engasjert trener. Så det å komme til Furuset var et ganske lett valg, avslutter 21-åringen.


Kenneth Larsen er begeistret for at Hashim er klar for laget hans denne sesongen og liker spilleren veldig godt og spesielt offerviljen hans i spillet.

- Jeg liker skøytegåinga hans, offerviljen og er vel den om ligger i toppen på taklinger. Han er liten av vekst og gir mye av seg sjøl, en god spiller som vi har lyst til at han skal spesialisere seg inn mot undertall. I laget vårt har han vært god i overtall også samt god i undertall men vi ønsker å spesialisere han enda inn mot det. Han er flink til komme til skuddlinjer og dekke skudd så absolutt så synes jeg han er veldig god, sier en engasjert Furuset-sjef Kenneth Larsen.


- Med god juniorkarriere i Manglerud og tre mål mot Gjøvik så er det en spiller som veit hvor målet står?


- Ja, absolutt. Han kommer med mye fart og skyter lurt når keeperen er dekka mellom beina på folk, han har et målinstinkt også samtidig som han er tøff nok til å skjære inn på målet og ofte blir det at backene må ta en utvisning eller at det blir en målsjanse av det. Mange andre spillere svinger litt unna men han går rett inn på mål så han er ganske direkte i spillestilen sin og det er veldig bra, fortsetter Larsen til Hockey4You.


Larsen fikk se laget sitt tape mot Fjordkraft-laget Grüner med 5-3 og er enig i at utvisningene ble matchavgjørende samtidig som han mener at det var gode utvisninger laget måtte ta.


- Ja, det var noen utvisninger samtidig som det ikke var noen kjempedumme utvisninger det vi tok. Det var lissom foran mål på målsjanser så jeg synes disiplinen var bra siden det var foran eget mål, det var såpass greie utvisninger som vi gjør, sier Larsen.


- Hva synes du om lagets innsats i 3-5 tapet?


- Innsatsen var bra men en del spillere har problemer med å ta i mot informasjon men innsatsen og gutsen i går var til stede og det skulle bare mangle også når vi møter et lag som ligger en liga over oss.


- Er dere et lag som vil overraske å komme høyt på tabellen synes du?


- Altså pr. nå så er vi nok ikke et topp 4 lag, om vi skulle klare det så vil vi overraske stort. Det er ikke på blokka at vi skal være der, selv om jeg vet at mange av gutta er vinnertyper. Vi skal først og fremst bygge klubb, bruke dette året her på å etablere oss og utvikle spillere. Selvfølgelig når vi går til kamp så går vi inn for å vinne men vi må ha en tanke i huet at de fleste laga har også blitt bedre enn de var i fjor, avslutter han.


Comments


bottom of page