top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Fjerde spilleren fra Narvik til Comet - Eirik Hafstad Johansen klar for spill i Halden

Den storvokste backen i fra Indre Østfold, Eirik Hafstad Johansen spiller i Comet neste sesong

Foto: H4Y / OCN


Comet henter i dag ikke mindre enn den fjerde spilleren fra fjorårets Narvik-tropp, denne gang er det den storvokste banken Eirik Hafstad Johansen som skal spille for de grønnkledde neste sesong. Hafstad Johansen kommer fra Indre Østfold og har spilt i Sparta fram til han var 16-år før han flyttet videre til Lillehammer.


De siste to sesongene har han vært i Narvik hvor han i fjorårssesongen snittet bortimot mest spilletid av samtlige spillere i laget. Nå vender unggutten snuta hjemover til mors kjøttkaker og nærmere familien og han er glad for å bli en del av Comet-familien til høsten.

- Først og fremst har Comet vært i toppen i et par år nå så det er jo en plass hvor det har vært sportslig suksess, det virker som de har en god ting på gang kommende sesong og det har jeg lyst til å være med på, sier han til Hockey4You.


- Så er det vel en faktor at det er nærme hjemme også?


- Helt klart, det skal bli kjekt å komme litt hjem og ha muligheten til å besøke familie litt oftere også så det passer meg egentlig veldig bra, sier 21-åringen.


- Åssen har det vært i Narvik?


- Jeg har rukket å bli glad i byen må jeg si. Det er en kul plass å bo med et jævla bra hockeymiljø, bra fans og det virker som klubben betyr mye for byen. Det første året fikk jeg veldig bra inntrykk og nesten så vi klarte å rykke opp. Den siste sesongen var vel litt mer opp og nedturer hvor det var en mer tøff sesong hvor resultatene svingte litt, forteller han.


Og nå er han klar for å kunne ta opp hansken i Comet og kjempe til seg mye spilletid.


- Jeg har fått en rolle hvor jeg har hatt mest istid hele denne sesongen, jeg er en defensiv back som ønsker å ha mye istid og jeg føler meg egentlig best når jeg har mye istid. Så jeg har dratt til Comet for å kjempe om å spille mye og kunne vise meg fram, sier Hafstad Johansen.

- Så er det jo et større hockeymiljø der også og det blir vel morsomt?


- Ja, det har alltid vært kult å spille i Halden og de lager voldsomt med liv innimellom også så det er noe jeg ser fram til og gleder meg til. Det er jo en av de få klubbene i 1. divisjon som alltid har folk på tribunen.


- Hvordan er inntrykket av coach Leif Carlsson?


- Har ikke snakka så mye med han men litt på telefonen og han virker jævla punch. Virker som han gleder seg til at sesongen begynner allerede nå så jeg tror det blir veldig bra. Jeg har sett på CVen hans og den er helt enorm - jeg tror det blir kult å jobben med han, avslutter Hafstad Johansen.


Leif Carlsson uttaler følgende om backen:


- Eirik har en stor fordel med sin størrelse og har en stor styrke i det defensive spillet. Han er en toveis-back som kommer til å ta store steg neste sesong. Sammen med David Nilsson og Markus Aas-Eng Mikkelsen har vi fått inn bra størrelser på baksiden og det føles veldig bra, sier han til Hockey4You.Statistikk Eirik Hafstad Johansen:


Comments


bottom of page