top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Comet forlenger med fire nye spillere

Comet er godt i gang med lagbyggingen til neste sesong. I dag har de forlenget kontrakter med hele fire nye spillere som spilte i laget forrige sesong

Foto: H4Y / OCN


Comet er godt i gang med lagbyggingen og har i dag signert kontrakter med fire spillere. Det er sarpingen Jesper Løken Bugten, Ola Strandem Hurthi, Magnus Nybraaten Hansen og Casper Myklebust.


Nybraaten Hansen kom fra Stjernen før forrige sesong og fikk 34 kamper i serien for haldenserne. Myklebust kom til Halden i november i fjor etter å ha startet sesongen i Stjernen sitt U20-lag og fikk 20 kamper for de grønne og endte opp med 9 poeng totalt.


Strandem Hurthi kom også til Comet i fjorårssesongen etter å ha vært i Storhamar sin organisasjon tidligere, fikk 35 kamper for klubben og brukte sin +1 opsjon til å forlenge med ytterligere en sesong.


Sarpingen Jesper Løken Bugten ble hentet i fra Sparta Sarpsborg av Comets tidligere trener Fredrik Glader i 21/22-sesongen etter at unggutten hadde spilt i Halden som følge av samarbeidsavtalen med sarpingene. Han har nå underskrevet en 1+1 avtale med klubben.


- Akkurat nå så var det det som føltes riktig. Det var en jævla sur slutt på fjorsesongen, akkurat nå så var det eneste valget for meg som føltes veldig riktig. Jeg har veldig lyst til å ta den klubben opp i toppen, det håper jeg at det er noe jeg kan bidra med, sier Løken Bugten til Hockey4You.


Som klubben forøvrig var også Løken Bugten preget av skader og han misset en del matcher av sesongen som følge av det. Samtidig ble klubbens resultater preget av det samme så lenge skadeproblematikken fortsatte.

- Det startet litt trått men ble jo mye bedre utover. Både jeg og laget slet jo mye med skader der hvor jeg røk ut midt i der med en ryggprolaps. På slutten så spilte jeg med brukket skulder som jeg sliter med ennå. Så alt i alt var det vel en stigende kurve men jeg føler fortsatt at jeg ikke har vist det jeg kan bidra med, forteller han og fortsetter:


- Så jeg har veldig lyst til å fortsette å kunne utvikle meg. Jeg føler at Comet er et riktig sted å kunne gjøre det.


- Det er en bra klubb å være i?


- Ja, veldig. Fjorsesongen føltes ut som vi hadde veldig samhold i gruppa, det går an å snakke med både trenere og andre hvis det er nød for det.


Og nå ønsker man å ta revansje for det sure tapet mot Lørenskog i kvaliken der hvor Comet ikke kunne komme nærmere et opprykk enn de gjorde med det ene målet de manglet i kampen.


- Nei, det er ikke mye nærmere man kommer enn det der. Vi hadde alt i egne hender i den siste kampen der, vi hadde vel opp i mot nesten 50 skudd på mål. Jeg føler at vi hadde nesten det beste laget i kvaliken også, avslutter han.

Leif "Leffe" Carlsson er også veldig fornøyd med å h disse fire ungguttene på plass i laget til høsten.


- Det er 4 unge spillere sommer til å være bedre hockeyspillere neste år. Det er litt opp til dem selv at gjøre en bra sommer og ta med seg erfaringen fra i år. Det skal blir morsomt å jobbe videre med dem og utvikle dem videre, sier han.


Fra før har de re-signert David Nilsson og Victor Stark i tillegg til at de har signert keeperkjempen Arvid Ljung i fra Narvik og Markus Aas-Eng Mikkelsen som for øvrig var ønsket av flere klubber.

Comentários


bottom of page