top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Veldig fornøyd!

Gjøvik-trener Mikael Zettergren er veldig fornøyd med hvordan laget hans fremstår om dagen og gleder seg til seriestart

Foto: H4Y / OCN


(Schjongshallen) Laget hans har akkurat tapt 5-3 for Ringerike i treningskampen i Hønefoss men Gjøvik-trener Mikael Zettergren depper ikke av den grunn. De møtte et lag som lå en divisjon over seg og ble ristet hardt i treningskampen men Gjøvik-maskineriet holdt unna, selv om laget fra Oppland lå under 1-3 etter to perioder så ga de seg ikke av den grunn. Etter drøye to minutter av tredje periode hadde Gjøvik utlignet kampen med Lauri Nevala og Stian Hallstrøm, tredje målet på rad etter at Joachim Engesveen satte en straffe kontant i mål i den andre perioden.


- Vi er fornøyde med å komme hit og gi dem en ordentlig sjanse for å vise at vi er et godt lag, vi tar oss med det inn i seriespillet. Jeg synes vi spiller veldig strukturert som gjør at det blir mye skudd fra utsiden og vi får rydda unna det som blir ordentlig farlig, alt i alt så er vi veldig fornøyd, sier Zettergren etter kampen.


Det var et Ringerike-lag som presset på og vant skuddstatistikken med hele 41-14. Dog skulle den avgjørende scoringen komme med 7 minutter igjen ved David Åslin og Michael Söderberg fikk gleden av å sette et mål i tom kasse til sluttresultatet 5-3 til hjemmelaget. Dette var Gjøviks andre tap i de syv treningskampene de har spilt i forsesongen hvor de blant annet har slått Comet to ganger og et Furuset-lag som har flekset muskler resultatmessig mot andre lag. Og selv med tap på Hønefoss så kunne man se det velkjente Gjøvik-maskineriet som ikke ga opp og malte på under kampen, som de har gjort i de andre kampene.


- Det er fint at vi har den moralen, det har vi sett tidligere også i forsesongen som har vært at vi gir aldri opp, kjører på, har tro på det vi skal gjøre og merker at spillet fungerer når vi gjør som de skal så jeg er stolt av gruppa, fortsetter Zettergren.


I motsetning til Nidaros som overraskende hadde vanskelig kamper mot nyopprykkede Bergen og Comet som har slitt spillemessig og resultatmessig i forsesongen har Gjøvik derimot hatt en oppadgående kurve og spilt veldig godt i sine kamper. Det er noe Zettergren absolutt er enig i.


- Vi begynte okey, i kamp 4 mot Comet borte så satte mange av greiene seg som vi har jobbet med over tid. Etter det så har vi blitt bedre og bedre. Vi hadde en del sykdom tidligere men de fleste er tilbake nå og da klarer vi å spille på et høyt nivå over lengre tid, forteller Gjøvik-treneren.


Seier men langt i fra fornøyd

På den andre siden av hallen var en annen svenske langt mindre fornøyd med hvordan laget fremstod mot 1. divisjonslaget. En CHL-deltagelse for Stavanger Oilers gjør at Ringerike har en forsinket seriepremiere denne sesongen og spiller sin første kamp 15.09 hjemme mot Grüner. Ringerikes Martin Boork fikk mye å tenke på når laget ble veldig ineffektive mot Gjøvik.


- Jeg synes vi gjør en svak prestasjon, men så drar vi det i land i tredje periode og resultatet at det ble en seier er kanskje ikke noe å si på men sånn som vi spilte i dag kan vi ikke spille neste uke, sa Boork etter å ha slått Gjøvik.


Videre mener Ringerike-sjefen at Gjøvik er et tøft lag å møte og at de virker godt forberedt for seriespill i en tøff 1. divisjon denne sesongen. Samtidig fikk han en liten bekymring etter seieren at det fortsatt er en del å jobbe med i Ringerike før seriestarten.


- Ja, man blir jo litt spontant sånn. Samtidig er det kanskje litt i bakhodet til spillerne at det er siste treningskamp før det starter, kan snike seg inn litt tvilsomheter og i tillegg har vi hatt en rufsete oppkjøring med varierte prestasjoner, avslutter han.


Ringerike har seriestart hjemme mot Grüner i Schjongshallen torsdag 15. sept. kl. 18.30. Gjøvik har seriepremiere borte mot Lørenskog i Lørenskog Ishall lørdag 17. sept. kl. 16.00.Treningskampene til Gjøvik denne sesongen: Lillehammer mix - Gjøvik 1-4 Gjøvik - Lørenskog 3-6

Gjøvik - Hasle-Løren 3-1

Comet - Gjøvik 3-6

Furuset - Gjøvik 3-4

Gjøvik - Comet 4-3

Ringerike - Gjøvik 5-3


Se hele intervjuene med Mikael Zettergren og Martin Boork samt noen av målene i videoen under:


Comments


bottom of page