top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Tønsberg Vikings i rute - vant på straffer over Kongsvinger

I går kveld vant Tønsberg Vikings årets første hjemmekamp i 2. divisjon etter å ha vunnet på straffer over Kongsvinger

Tønsberg Vikings har åpnet 2. divisjon som forventet med en dobbeltseier over Kongsvinger, riktignok måtte man ty til straffer i hjemmekampen hvor det var Valtteri Koivunen som var den eneste som klarte å sette pucken i mål i straffene.

Etter kampen møtte vi en mellomfornøyd Tor Bårnes som helst så at alle poengene ble igjen i Tønsberg.

- Det var en helt grei gjennomføring i dag, vi tar med oss to poeng, skulle gjerne hatt tre men vi gjør en del personlige feil som gjør at vi surrer bort de tre poengene så alt i alt må vi være fornøyd med to poeng ut i fra kampbildet i dag.

For det var Kongsvinger som startet klart best og ledet 2-0 etter første periode men Tønsberg skulle ikke bruke mer enn drøye 5 minutter ut i andre periode for å utligne kampen til hjemmepublikummets store begeistring.

Rekka med Patrick Eriksson, David Chronvall og Petr Fuks skulle vise seg å være avgjørende for Tønsberg sin opphenting i matchen hvor blant annet Chronvall stod for 4 assist i kampen.

Det endte altså med straffer hvor importen fra Finland avgjorde matchen i tillegg til hjelp fra keeper Mats Smedsrud som reddet alle straffene for hjemmelaget.

Høydepunkter fra kampen og intervjuer med Tor Bårnes, David Chronvall og spillende trener for Kongsvinger, Lars Erik Hesbråten, ser du i videoen under: