top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Superrekka til Comet avgjorde mot Nidaros, vant 6-3

I en kamp med mye utvisninger så klarte Comet og ro det hele i land med en 6-3 seier over Nidaros i Halden i går kveld

Foto: H4Y / OCN


Superrekka til Comet med Sander Rekstad, kaptein Herman Kopperud og nysignerte byens spiller Christian Hägg har kommet skikkelig i gang for Comet og produserer mål på løpende bånd for Halden-laget. I helgen måtte Nidaros se seg slått av de grønnkledde begge gangene etter at de vant på straffer 3-2 på lørdag og 6-3 på søndag.


I en kamp som man kan betegne som spesiell etter alle utvisningene å dømme, klarte Comet å vinne kampen på tross av de 149 utvisningsminuttene og 5 matchstraffer som ble ilagt av dommerne. Det var høy temperatur kampen gjennom og ikke minst en del frisk taklinger som resulterte i en del gruff mellom spillerne. Alt i alt vil man kunne kalle det en innholdsrik match for de 899 fremmøtte tilskuerne i Halden Ishall i går kveld.


- Det blir bedre og bedre for hver match, vi har funnet kjemien de siste ukene så det lover godt for resten av sesongen, forteller kaptein Herman Kopperud på spørsmål om kjemien i førsterekka til Comet.


For det er ingen tvil om at trener Fredrik Glader har funnet ei superrekke til laget sitt etter at rekka stod for 11 poeng totalt og rett og slett herjet i Halden Ishall søndag kveld.

En kamp som ble preget av mye utvisninger fra midtveis og ut kampen og Kopperud mener dommerne mistet matchen fullstendig.

- Det blir litt oppstykket hele greiene, dommerne mister matchen etter den 7 minutteren vi fikk i midten av andre perioden. Så ble det noen billige utvisninger så da...jeg føler ikke at dommerne tok tak i matchen igjen og det er litt kjedelig. For i går (lørdag journ. anm.) så var det en ganske bra linje følte jeg, dem lot ting gå og da holder vi spillet i gang. Da er det bra tempo hele veien men i dag ble det litt oppstykket, dessverre, sier Kopperud til Hockey4You.


Poengligaen 1. divisjon pr. 18.10.21:

Navn

Klubb

Kamper

Mål

Assist

Poeng

Johan Ceder

NAR

9

5

15

20

Nils Carnbäck

NAR

9

6

14

20

Philip Åman

HAU

9

7

10

17

Zebastian Bodini

NID

9

8

7

15

Robin Söderqvist

NAR

9

3

11

14

Douglas Byrkjeland

NAR

9

7

7

14

Darby Llewellyn

NAR

9

10

4

14

Christian Hägg

COM

​8

2

12

14

Philip Larsson

HAS

9

5

8

13

Høydepunkter fra kampen og intervjuer med Herman Kopperud og Sander Rekstad finner man i videoen under:


Foto: H4Y / OCN
Comments


bottom of page