top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Storsignering av Narvik - henter slovensk landslagsspiller

Narvik har i dag gjort klart med den slovenske backen Tine Klofutar som har vært i klubben tidligere og blir en av Fredrik Gladers viktigste spillere i laget

Foto: IMAGO / Eibner Europa


I dag ble det klart at Tine Klofutar signerer for Narvik for kommende sesong. Den slovenske spilleren kommer i fra den østerrikske toppligaen ICEHL og den slovenske klubben HK Olimpija Ljubljana. I forrige sesong spilte klubben blant annet i Champions Hockey League og møtte finske TPS Turku, tyske Grizzly Wolfsburg og ikke minst sveitsiske EV Zug der hvor de stort sett spilte jevnt men tapte alle gruppespillskampene.


Sportssjef Martin Persson omtaler det som en veldig viktig signering for klubben etter at de måtte tenke litt nytt i forhold til lagbyggingen etter at man ble enig om å bryte kontrakten med Håkon Vaglen.


- Vi kjenner Tine Klofutar godt fra før av hvor han har bygd seg opp veldig mye erfaring med spill fra den østerrikske toppligaen i tillegg til at han spilt Champions Hockey League for sitt lag, forteller Persson til Hockey4You.


23-åringen har 5 sesonger bak seg i norsk hockey fra tidligere, hovedsaklig i Stavanger Oilers som juniorspiller men fikk 59 kamper for både Oilers og Narvik i Eliteserien før ferden gikk videre til ICEHL i korona-sesongen.


- Tine er veldig godt trent og spiller på et oppofrende sett. Han er en uredd type som kommer til å bli en tung brikke i forsvarsspillet, sier en fornøyd Persson til Hockey4You.


Klofutar vil gå utenfor importkvota siden han har minst tre år som juniorspiller i Norge.Statistikk Tine Klofutar:


Comments


bottom of page