top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Stavanger til finale: - All cred til Wing som stepper opp

Sørlandets poengdronning, Silje Gundersen, utgjorde forskjellen med sine to mål i ettermiddag men trener Marcus Forgaard gir honnør til Wing som utfordret Oilers til en jevn match

Foto: H4Y / OCN


Det var ingen velspilt kamp fra noen av lagene men i starten av kampen kjempet Wing i herdig mot et favorittpreget Oilers-lag. Siddisene klarte ikke å score før ut i andre periode da poengdronningen og sørlandsjenta Silje Gundersen satte to scoringer i perioden, som ble de eneste målene i perioden.

Wing fortsatte å ødelegge Oilers sitt spill men skapte selv få sjanser i kampen og skuddene totalt i kampen for trønderne ble fattige 6 skudd. Da er det vanskelig å score mål. Oilers-maskinen fortsatte å male den tynne Wing-troppen og til slutt satte siddisene ytterligere to scoringer ved Haynes og Paurat slik at de fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Wing sin back Christina Kowalewski var fornøyd med gjennomføringen av trønderen på tross av tap i semifinalen.


- Vi spilte en veldig bra kamp og er veldig fornøyd med kampen selv om det ble 4-0. Det var 0-0 etter første periode og det er vi utrolig fornøyd med og det var litt synd med de to siste målene for da slapp vi oss litt ned men alt i alt spilte vi en bra kamp.

I Oilers-leiren kriblet det litt i magen da kampen skred fram og det var manglende uttelling på sjansene, trener Marcus Forgaard innrømmer at han var lettet etter kampen og seieren var sikret.


- Ja, det gjorde det. Føler jo det av Wing var med fra starten av, det var kjekke to perioder og det kriblet litt når det var så jevnt men vi tok dem jo når vi var fire rekker da når vi greide å utnytte de ferdighetene vi hadde, forteller treneren rett etter kampen.


Sarpingen Ellen Olesdatter var veldig glad etter at det ble klart at hun skulle spille semifinale med Oilers for første gang.


- Veldig deilig. Ja, det er jo ikke noe jeg har opplevd så mye av de tidligere sesongene men det her var skikkelig deilig å komme videre til finalen, sier Olesdatter når vi møter henne utenfor Oilers-garderoben.


Se hele intervjuene med Christina Kowalewski, Marcu Forgaard og Ellen Olesdatter samt målene i kampen i videoen under:


Comments


bottom of page