top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Regner med at Bergen ringer

Det ble mye knall og fall under kjendiskampen på Zuccarello All Stars i DnB i går og en som ble populær for sin heroisk innsats var bergenseren Stian Blipp. Nå regner han med at det blir noen telefoner for en kontrakt i hjembyen

Foto: H4Y / OCN


Kjendiskampen bar preg av store variasjoner i både fysikk og teknikk der hvor det var alt fra gamle hockeyspillere til kjendiser som knapt hadde hatt på seg skøyter på beina. Det førte naturligvis til en del komiske situasjoner ute på isen i DnB Arena og til god latter fra de involverte og tilskuerne. En av de som prøvde så godt han kunne var programleder og komiker Stian Blipp.


- Det gikk så bra som det kunne gå, det kunne ikke gått så mye dårligere og det kunne ikke gått så mye bedre, sier Blipp til Hockey4You etter kampen.


For bergenseren var kanskje mer nede på isen til tider enn på skøytene.


- Det var helt forferdelig men det var en stå-på vilje i bunnen der. Det jeg mangler i hockeyferdigheter tar jeg 10-15% i iherdighet og vilje, forteller han.


- Forventer du å få noen tilbud fra noen klubber snart?


- Ja, det regner jeg med. Håper at noen Bergens-klubber kan melde seg på, svar Blipp kontant med et smil.


For han storkoste seg foran et stort publikum i DnB Arena der hvor inntektene fra auksjonsmiddagen senere på kvelden går til Zuccarellostiftelsen. Stiftelsen jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, kjønn, etnisitet, bosted og økonomiske midler.


- Ja, det er jo det det handler om. Sport er jo underholdning og den gøyeste underholdningen i verden. Når jeg ikke kan gi noen ferdigheter så må jeg i allefall gi noen underholdning inn i sporten.


Programleder Ida Fladen fant ut at hun måtte slipe skøytene rett før kampen skulle begynne slik at hun måtte stå kun i sokkene på benken på starte av kampen mens det ble gjort.


- Jeg hadde med min egne og visste ikke at det å slipe skøyter var noe man gjorde så når jeg kom på banen så var det veldig glatt her. Så spør Roy Johansen om jeg har slipt skøytene og det hadde jeg ikke tenkt på så da var det noen som gjorde det kjapt før kampen og da var det mye lettere, sier Fladen.


Programlederen fra Spårtsklubben på VGTV synes det var veldig gøy å kunne få være med på kjendiskampen og ikke minst få inspirasjon når Zucca & Co skulle spille senere på kvelden.


- Jeg synes det var veldig gøy. Skulle gjerne ha vært litt bedre for da er det enda morsommere men det var gøy og jeg kom litt inn i det etter hvert, sier hun.


Og kampen? Den endte 3-3.


Se video under hvor vi snakket med Stian Blipp, Ida Fladen og Roy Johansen etter at kjendiskampen var ferdigspilt:


Comentários


bottom of page