top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Oskar Hovland bryter kontrakten med Comet

Den lokale unggutten Oskar Hovland (19) har valgt å bryte kontrakten med Comet med umiddelbar virkning

Foto: H4Y / OCN


Hovland kom til Comet før denne sesongen etter flere års spill i Sverige og senest fra Borås J20-lag. Hovland er en lokal unggutt som før denne sesongen uttalte til Halden Arbeiderblad at han ikke kom til Comet for å sitte på benken. I årets sesong har det blitt 12 kamper for 19-åringen med to mål og to assist og spilte sin siste kamp for de grønnkledde i borteoppgjøret mot Bergen den 23. oktober og har stort sett blitt henvist til 4. rekka av trener Leif "Leffe" Carlsson. Etter det Hockey4You erfarer har det oppstått en uenighet mellom spiller og klubb i forhold til kontraktsbruddet som har havnet på styrets bord for behandling. Sportssjef Martin Engebretsen er sparsommelig med opplysninger rundt avgangen til den talentfulle spilleren.


- Det er veldig synd og et tap for oss. Han er en ung haldenser med potensiale, sier Engebretsen om avgangen.


- Hvem har avsluttet avtalen?


- Det er spiller som har valgt å bryte kontrakten og så ønsker jeg ikke per nå å kommentere noe mer enn det.


Oskar Hovland meddeler til Hockey4You at han vil avvente med å kommentere avgangen til et senere tidspunkt.


I juni fortalte Hovland til Hockey4You at han gledet seg stort til å spille i den grønne trøya foran publikum i Halden Ishall.


- Det har alltid kribla i magen når man tenker på at man får muligheten til gå ut på isen når det sitter 1000 i Halden Ishall og heier og hoier, det er noe spesielt med det. Jeg gleder meg til å vise meg fram og vise hvem Oskar Hovland er. Nå er 19-åringen på klubbjakt etter å ha avsluttet spillerkarrieren i Comet for denne gang.


Comments


bottom of page