top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Oppskriftsmessig seks poeng til Nidaros mot Hasle-Løren

Det var serieåpning i helgen og Nidaros startet på bortebane mot Hasle-Løren og tok med seg hjem de første seks poengene

Nidaros startet serien mot nederlagsdømte Hasle-Løren og møtte noe tøff motstand på lørdag etter å ha sluppet seg litt ned i den andre perioden samt at Hasle aldri ga opp spillet selv om de lå under 0-3. De klarte å komme tilbake til 3-3 før David Hallström fikk satt 4-3 i nota og dro i land seieren uten å helt overbevise i den kampen.

Når det er sagt så var det Nidaros sin første kamp på en måned da de ikke har spilt treningskamper siden de møtte Grüner og Gjøvik på cup i Gjøvik Fjellhall. I den andre kampen var det et helt annet lag enn dagen før som gikk ut og kontrollerte kampen fra start til slutt. Laget ledet oppskriftsmessig 2-0 etter den førte perioden etter scoringer av Martin Valen og Zebastian Bodini.

Hasle-Løren forsvarte seg godt og keeper Laurynas Lubys hadde en svært god dag på jobben i de første to periodene av matchen og holdt laget inne i kampen. Hjemmelaget utnyttet et powerplay i perioden og scoringen ble kreditert Dominyk Bogdziul og dermed skulle 2-1 bli perioderesultatet.

I den tredje perioden rullet Nidaros-maskinen videre og hjemmelaget gikk tom for krefter i det som ble en stor forsvarskamp uten etablert offensivt spill. Dermed trillet også målene in for Nidaros der hvor Jordan George gjør to mål, Svein Petter Falk-Larssen, Hugo Niemi og David Hallström gjør et mål hver og dermed vinner Nidaros kampen som forventet med 7-1. Skuddene taler for seg selv, 52-14 til gjestene.

Etter kampen var hovedtrener i Nidaros Victor Wallson fornøyd med tingenes tilstand.

- Vi er fornøyd med resultatet og fremforalt at vi spiller bra gjennom hele matchen. En liten dipp i den andre perioden ellers så spiller vi bra tvers i gjennom. Dem hadde en bra målvakt, det er ingen snakk om det. Men vi gjorde det ganske lett for han de to første periodene, når vi fikk litt mer folk på målet i tredje så fikk vi mer uttelling også, sier Wallson til Hockey4You.

Se målene og hele intervjuet med Victor Wallson i tillegg til David Hallström hos Nidaros. Og vi snakket også med Hasle-Lørens Emil Vellan etter kveldens stortap i Løren Ishall: