top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Narvik henter keeper fra Lillehammer: - Gleder meg

Oppdatert: 7. mai 2023

Narvik kompletterer keeperduoen med å hente en eliteseriekeeper i fra Lillehammer, i dag ble Daniel Ingvaldsen klar for den nord-norske klubben

Foto: Arild Åssveen


Daniel Ingvaldsen ble i dag klar for Narvik etter å ha blitt terminert fra kontrakten Lillehammer. Nå flytter Bærums-gutten opp til Narvik der hvor han blant annet har familie i byen.


- Ja, de hentet jo to nye keepere da og da fikk jeg en telefon om at det ikke var plass til meg neste sesong så jeg ble jo skuffa over den beskjeden der og da, sier Ingvaldsen som hadde et år igjen av kontrakten med Lillehammer.


20-åringen ble kasta inn i det etter at Trym Gran ble solgt til Storhamar og fikk 14 kamper for A-laget på tampen av serien i tillegg til fire tøffe sluttspillkamper mot Stavanger som endte rett ut av kvartfinalen.


- Det var veldig bra erfaring som jeg tar med meg videre selv om det var tungt i sluttspillet, sier han til Hockey4You.

Nå blir det opp til Nord-Norge for 20-åringen og det ser han virkelig fram til.


- Ja, jeg gleder meg til på komme opp til Narvik. Mora mi er oppvokst der, bestemora mi er derfra og resten av familien så det blir å møte dem og bli kjent med byen så jeg ser fram til å dra opp dit, sier han.


Han var utlånt til Gjøvik i noen kamper forrige sesong og spilte blant annet en av kampene i Narvik hvor han storspilte og holdt laget inne i kampen. Han kunne ikke forhindre at Gjøvik tapte da de gikk på et 1-3 tap men til gjengjeld hadde han 37 redninger og kom ut av det med 92,5 % og ble fortjent kåret til dagens bestemann.


- Ja, har gode minner derfra, ikke bare selve kampen men også publikum la vi også merke til for de var jo på hele matchen og det var supergøy.


- Og nå blir det konkurranse mot Fabian Plogås i Narvik?


- Ja, vi kjenner jo til hverandre fra før så vi vil jo bli gode kompiser, bygge hverandre opp og samtidig at vi vil bli bedre begge to, sier han.


Veldig fornøyd med at han kommer til Narvik

En smørblid sportssjef Martin Persson er veldig fornøyd med å kunne få førstevalget sitt på lista når han skulle hente en norsk keeper til Narvik.

- Han har jo bygd på seg en del erfaring når man ser på kampene han fikk for Lillehammer. Jeg kom på det nå at han spilte jo med Gjøvik mot oss her forrige sesong og da spilte han veldig bra i den kampen, sier Persson.


Han fortsetter:


- Jeg er godt fornøyd med vår keeperduo, om ikke den beste så i allefall en av de beste keeperduoene i ligaen synes jeg i alle fall. Begge er unge og har framtiden foran seg og jeg tror det er bra for dem begge at dem konkurrerer på like vilkår og ingen importmålvakt som er selvskreven.Foto Lillehammer: Arild Åssveen


Statistikk Daniel Ingvaldsen:


Comentários


bottom of page