top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Kongsvinger med to ny-signeringer rett før overgangsfristen

Oppdatert: 17. feb. 2023

Kongsvinger forsterker også laget inn mot den kommende kvaliken med en ny back og en løper og det ble gjort rett før overgangsfristen gikk ut i går

Foto: Dan Kenneth Reinli


Det var den 24 år gamle Lillehammer-gutten Even Engjom som signerte for Kongsvinger i går kveld. Engjom har fortid i Gjøvik og spilte der senest forrige sesong men har ikke spilt denne sesongen. Han har også tidligere vært i HockeyEttan hos Örnsköldsvik HF.


Med seg får han også Tor Henriksen der hvor backen nå melder overgang fra Furuset og avslutter resten av sesongen i Kongsvinger. Han står oppført med 28 kamper for Kenneth Larsen sitt lag i 1. divisjon så langt.

Kongsvinger ligger på 2. plass i 2. divisjon med seks poeng bak Ski Ishockey der hvor lagene møtes til dyst i det som blir en kroneskamp i Kongshallen førstkommende søndag kl. 17.00.

Det er ventet opp mot 1000 tilskuere til toppkampen der hvor begge lag allerede er klare for kvalik i Gjøvik Fjellhall 17-19. mars.


- Jeg tror det blir et rotterace mellom tre lag, Gjøvik står nok i en klasse for seg. Det er jo bare en match vi skal spille mot dem så har man flaks så er det grunn til at jeg mener det er åpent mellom oss, Hasle og Ski, sa sportssjef i Kongsvinger Anders Angelbrant etter forrige kamp i Ski Ishall om den kommende kvaliken.


Victor Zetterberg leder poengligaen med 57 poeng i 2. divisjon.I en tidligere versjon skrev vi at Tor Henriksen kom fra Furuset 2, dette er ikke riktig. Han har spilt for Furusets sitt lag i 1. divisjon gjennom hele sesongen men har fått med seg to kamper i Furuset 2 i 2. divisjon. Vi beklager feilen.

Comments


bottom of page