top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Johan Ceder returnerer til Narvik etter opphold i Polen

Narvik forsterker ytterligere til den kommende play-in rett før overgangsfristen går ut og bekrefter overgangen i dag av erfarne Johan Ceder for resten av sesongen


Foto: H4Y


Overgangsfristen nærmer seg med stormskritt men klubbene er ikke ferdig handlet av den grunn. Narvik henter ikke mindre enn to nye spillere til laget før de viktige play-in kampen. Først bekreftet de Benjamin Byrkjeland i går som hockey4You har skrevet om tidligere og i dag henter de tilbake Johan Ceder som har spilt i Narvik seks sesonger tidligere.


33-åringen kommer i fra spill i Polen og bunnlaget STS Sanok som ligger på sisteplass med kun 4 seire på 36 kamper. Ceder har gjort 19 poeng på 34 matcher for det polske laget.



Det betyr at Narvik da vil ha én mer import enn det som er tillatt i kamper slik at det vil bli en tøff konkurranse om plassene på tampen av sesongen.


- Koskinens skade tok lengre tid enn vi trodde og vi tar ikke risikoen med å gå inn i sluttspillet med en import for lite. Med så kort tid som er igjen så føles det bra å få inn som vi kjenner og vet hva vi får av, sier sportssjef Martin Persson.


Han fortsetter:


- Når Koskinen kommer tilbake får vi en naturlig konkurranse om plassene noe som gjør at treningene får et bedre driv og alle gir 110 % hele tiden. Nå stenger vi troppen, vi er fornøyde og går inn i den mest spennende tiden etter at det har vært 6 måneder med vorspiel. Nå begynner den riktige festen, avslutter han.


Statistikk Johan Ceder:



bottom of page