top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Johan Ceder fortsetter i Narvik

Narvik håpte å kunne få inn kr 80 000,- til innsamling for å beholde Johan Ceder nok en sesong i klubben - supporterne mobiliserte og samlet inn halvparten. Nå har partene kommet til enighet om en ny sesong i Narvik-drakta

Foto: Dan Kenneth Reinli


Det betyr at publikumsyndlingen Johan Ceder fortsetter i sin 6. sesong i Narvik denne sesongen etter at partene har kommet til en enighet om en ny kontrakt. Klubben måtte skaffe til veie kr 80 000,- for å beholde Ceder der hvor supporterklubben Ørneskriket startet en innsamlingsaksjon for å skaffe til veie pengene. Supporterne fikk inn halvparten av summen men det er også noen sponsorer som har bidratt som har gjort at partene har sagt seg fornøyd med resultatet.


- Det er klart at vårt offensiv får et skikkelig løft med Ceder signert for Narvik. Produserer alltid fint med poeng og til og med bra defensivt, sier sportssjef Martin Persson.


- Er dere ferdig med å signere spillere for denne sesongen?


- Med Johan signert så starter vi med dette laget. Vi holder den siste importplassen åpen, så får vi vurdere situasjonen senere hva og om vi må hente inn en til, fortsetter han. Med Narvik 2 på plass i 2. divisjon så utelukker ikke Persson at det kan komme en eller annen overraskelse opp derfra i løpet av sesongen.


- Det er noen i 2. divisjon som ser uforskammet pigg ut, blant annet Laiho Trondsen. Så det finnes spillere på 2. divisjon som kan være aktuelle for 1. divisjons-laget etter hvert, sier Persson.


Rekrutteringen til Narvik 2 fortsetter videre for sportssjef Persson der hvor det er avtalt treningskamp mot Tromsø den 10. september for å se på flere spillere til laget. Det viktigste er nok først og fremst å få Johan Ceder klar til å spille kamper for Narvik i 1. divisjon. - Vi sikter på at Ceder er klar til seriepremieren. Blir det noen treningskamper før det så tar vi det som en bonus. Vi kommer ikke til å stresse, det viktigste er at han er klar når serien starter, sier sportssjefen og legger til:


- Jeg må få sagt at jeg er sykt imponert over Ørneskriket og supporterne i Narvik! Ikke at det er noe nytt men de er fantastiske, avslutter Persson til Hockey4You.


Narvik har 3 treningskamper mot Kiruna AIF og Kiruna IF før de møter Furuset borte den 17. september i seriepremieren.

Comments


bottom of page