top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Grüner smadret Wing 11-0, tapte 0-1 dagen før mot samme lag

Grüner svarte på tiltale når de slo Wing med 11-0 på søndag etter å ha tapt 0-1 på lørdag

Andre plassen fra forrige sesong har ikke fått den starten de har ønsket så langt i sesongen. Foran dobbeltmøtet med Wing stod de med en seier på 6 kamper som var 4-3 seieren over det relativt nye Storhamar-laget i Bambusa-ligaen.

På lørdag tapte Grüner med 0-1 for Wing selv om de vant skuddstatistikken hele 52-12 så maktet ikke Grüner-jentene å sette pucken bak Hedvig Kolås.

På søndag derimot dominerte Grüner kampen fra første øyeblikk og Sonia Strandrud satt allerede to pucker i mål etter drøye 5 minutter ut i første periode.

Det skulle ikke stoppe før det sto 11 mål til hjemmelaget ved kampslutt og skuddene 51-15.

Etter kampen møtte vi erfarne Grüner-spilleren Linn Aakre som naturligvis var mer fornøyd med søndagen kontra hva man gjorde på lørdag.

- Det var deilig, endelig begynner ting å sitte litt for oss også og måla begynner å komme så det var veldig deilig, sier Linn Aakre til Hockey4You.

- Men det er jo litt spesielt å se dere vinne 11-0 i dag og vite at dere tapte 0-1 mot samme lag dagen før?

- Vi hadde jo hele kampen dagen før også men vi klarte ikke å få lurt pucken bak keeperen og deres keeper sto i tillegg veldig bra, i dag så løsnet det litt så da kom alt på en gang.

Grüner står nå med 6 poeng på 8 kamper mens rivalen Hasle-Løren på 2. plass har 9 poeng med 4 kamper. Stavanger som ventet troner alene på toppen med full pott og 18 poeng så langt på 6 kamper.