top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Grüner ruster opp til kvalik - henter tre spillere fra Furuset for resten av sesongen

Ettersom Furuset ikke har noe mer å spille for, har klubben blitt enig med samarbeidsklubben Grüner om å slippe tre spillere til Grünerløkka for resten av sesongen

Foto: H4Y / OCN


Som flere andre klubber i kvaliksonen, forbereder også Grüner seg for sin del å kunne overleve i Fjordkraft-ligaen og ruster seg opp med tre spillere fra samarbeidsklubben Furuset. Furuset har to kamper igjen av seriespillet og kan ta seg en velfortjent sommerferie med den tryggheten om at de har levert over alle forventinger og slipper dermed spillere til klubber som ønsker å forlenge sesongen og kanskje være med på et eventyr.


Assisterende Furuset-kaptein Marius Johansen har spilt en kamp for Grüner i tillegg til at Shafaat Hashim har fått tre opptredener så langt denne sesongen med et mål på kontoen. Anders Haugum blir også med over til Grünerløkka som fikk et innhopp for Grüner tilbake i oktober mot Storhamar og ellers vært ubenyttet reserve i noen kamper.

- Det er fordi vi skal forberede oss på i forhold til sjukdom og skader samt ha flere spillere å spille på rett og slett. De har jo alle vært med tidligere sesongen så det er spillere som vi vet vi har bruk for, sier daglig leder Trond-Erik Larsen til Hockey4You etter at overgangene ble klare i kveld.


Grüner har flere spillere som er usikre hvor backen Jørgen Kvål har vært ute siden oktober men er i trening, i tillegg er høyst sannsynlig at Tim Robin Johnsgård ute for resten av sesongen. Charlie Björlin, Kevin Berg, Mattias Halvorsen, Joachim Sommer Nielsen og Nils Carnbäck er også skadet.


- Vi skal jo nå avslutte seriespillet og så er det kvalserien så i forhold til målvaktssiden så er vi sårbare med bare to som vi har så da er det veldig bra å ha tre stykk å spille på rett og slett, sier den daglige lederen med henvisning til at man hentet inn Tinius Johansen fra Halse-Løren tidligere i sesongen.

Det er ennå 8 dager igjen til overgangsfristen og Grüner har fortsatt flere følere ute og vil komplettere med ytterligere spillere men avventer på tilbakemelding av spillere. Etter det Hockey4You erfarer skal Kristoffer Skjervold være ønsket av minst fire klubber og Furuset ha fått henvendelser på flere andre spillere der hvor det er ønsket overganger umiddelbart før klubben møter Hasle-Løren til dyst i dobbeltkamper.


Den svenske backen David Nilsson skal også være aktuell å forlenge sesongen i en annen klubb der hvor blant annet Manglerud Star og Comet trolig skal være de mest interesserte partene etter de opplysninger Hockey4You sitter inne med.


Overgansfristen er midnatt den 15. februar og kvaliken starter om en drøy måned den 9. mars.

Comentários


bottom of page