top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Enda en sniper til Nidaros: - Gleder meg til å bidra

Nidaros har i dag skrevet kontrakt med fjorårets suverene toppscorer i Furuset i Dominyk Bogziul og forsterker det offensive ytterligere foran neste sesong

Foto: H4Y / OCN


Nidaros Hockey med sportssjef Martin Jansson i spissen, fortsetter å forsterke laget etter at klubben røk ut av play-in mot Narvik forrige sesong. Trønderne er nå inne i sin andre sesong av en 3-års plan om å rykke opp til Fjordkraft-ligaen og i dag ble det klart at de har gjort avtale med Dominyk Bogdziul som endte på 5. plass i poengligaen i 1. divisjon på tross av at Furuset havnet nest sist på tabellen.


- Jeg tror det er en god avgjørelse, det gir meg og laget gode muligheter til å rykke opp til Fjordkraft-ligaen neste sesong. Jeg gleder meg til å bidra i Nidaros, sier Bogdziul.


23-åringen hadde 20 mål, 27 assist og 47 poeng for laget som endte nest sist forrige sesong, han mener det vil være en markant forskjell å spille på Nidaros kontra Furuset.


- I Furuset hadde vi flere unge spillere som kanskje ikke hadde så mye erfaring med å spille mot eldre spillere mens Nidaros er en veldig fysisk lag med mange erfarne spillere, jeg tror det vil være til stor hjelp for meg neste sesong, sier Bogdziul og fortsetter:


- Jeg vært i Trondheim en gang før og det var med laget forrige sesong. Jeg synes byen så veldig bra ut og det er alltid ting å gjøre der. Jeg har hørt mye bra om Nidaros hvor de blant annet har en god organisasjon rundt laget og det ser jeg frem til å bli en del av.

Litaueren benytter også anledningen til å takke for tiden og oppholdet i Furuset og sier videre at usikkerheten rundt klubbens tilstedeværelse i 1. divisjon ikke påvirket valget hans.


- Helt ærlig så gjorde den ikke det. Jeg vil utvikle meg og kan alltid komme tilbake til Oslo for å spille men nå så vil jeg gå til det høyeste nivået som mulig og utvikle meg videre. Men når det er sagt så var alle i laget veldig hyggelige og jeg setter virkelig pris på den muligheten jeg fikk i Furuset og jeg vil takke laget for at jeg fikk spille der, avslutter Bogdziul.


Sportssjef Martin Jansson har jobbet utrettelig med å signere spillere disse dager og har med dagens signering hele 18 spillere på kontrakt for neste sesong, og flere spennende signeringer skal være på vei. Akkurat nå er han veldig fornøyd med å ha fått Bogdziul i en Nidaros-drakt.


Sportssjefen har latt seg imponere

- Vi har signert han fordi vi ser at han har et kjempepotensiale. En høyreskytter som på tross av at han spilte i Furuset, avsluttet på 5. plass i poengligaen i hele serien. Jeg lot meg imponere og det finnes mer å ta av og jeg håper han kan få det ut hos oss i Nidaros. Jeg tror han vil passe bra inn i Trondheim, sier sportssjefen til Hockey4You.

Med 18 spillere på kontrakt og flere på vei allerede i helgen så er det ikke lenge igjen til at Jansson kan ta ferie med så og si ferdig lagbygg for neste sesong.


- Laget vi har nå er velskapt gjennom året, vi startet ikke rekrutteringen nå i sesongavslutningen men vi begynte jo allerede i oktober/november i fjor. Jeg har vært ute hele året og scoutet spillere slik at det blir klart tidlig ser jeg ikke på som noen bakdel men tvert om en fordel å ha troppen klar - så er det slik at det er noen flere som skal inn og de jobber vi videre med, avslutter Jansson.
Comments


bottom of page