top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Vi møter en av gutta bak Nitten.no: - Håper vi er et friskt pust i Fjordkraft-ligaen

I Hockey4You-portrettet denne gang har vi gått til "naboen" og snakket med en av gutta bak Nitten.no for å høre hvordan det hele startet på nytt

På brygga i Fredrikstad møter vi Christian Brevik som er en av to som står bak hockeynettstedet nitten.no sammen med sin "partner in crime", Wegard Bakkehaug.

Nettstedet startet opp ved nyttår etter at selskapet Dual Spin kjøpte det fra Roy Kvatningen som drev nettstedet tidligere.

Brevik er klar på at de skal være best på nyheter innenfor norsk ishockey og påpeker samtidig at de er bedre enn rettighetshaver TV2 pr. dags dato.

- For det første så er hockeyfolket i Norge veldig dedikerte og vi har savnet et hockeymedium i Norge som setter pulsen på norsk ishockey, sier Brevik til Hockey4You.


34-åringen har en lang bakgrunn som kommentator på radio og TV i idrett for øvrig som strekker seg fra ishockey, fotball, håndball og innebandy. Han startet allerede som 20-åring å kommentere hockeykamper sammen med Svein Bergstrøm som senere måtte gi seg når han gikk inn som daglig leder for Stjernen.

Med det stod Brevik igjen alene og kommenterte for Radio Prime Fredrikstad og senere Fredriksstad Blad sin nettradio før det ble stoppet av rettighetsårsaker mellom TV2 og Amedia ved sesongstarten i 2018.


Tidligere var nettstedet vært basert på abonnementer men pr. dags dato er nettstedet gratis og det store spørsmålet er om det vil være gratis i fremtiden.

- Jeg kan ikke si så mye om framtida men de signalene jeg har fått er at det skal være gratis, vi skal være med å bygge opp interessen og skape blest rundt norsk ishockey og da ønsker vi å vise oss fram til alle, fortsetter Brevik.


I sin favorittklubb Stjernen er daglig leder Anders Åsle positiv til nitten.no sin inntreden i norsk ishockey.

- Det er positivt med alle som skriver og fremmer norsk hockey og dem er selvfølgelig velkomne samtidig som jeg håper at dem kan få til, er å være mer enn et talerør for hockeyen her i Østfold og at dem klarer å være landsdekkende i større grad, sier Åsle.


Vi møter en Christian Brevik uten filter som kan fortelle om hissige telefoner fra både Stjernen og Sparta fordi man har lagt ut rykter og i tillegg en klar oppfordring til Atle Svendsrud i Lillehammer om å ta telefonen når Brevik ringer. Dessuten kommer man ikke utenom spenstige historier fra radiokommentering og opp og nedturer i 34-åringens karriere.

Vi anbefaler alle til å se hele intervjuet med fargeklatten i fra Fredrikstad.


Dessuten ønsker vi i Hockey4You lykke til for nitten.no og vi gleder oss til fortsettelsen!


Comments


bottom of page