top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Selnes fortsetter i Nidaros: - Føler at vi har en positiv utvikling

Johan Tørres Selnes velger å forlenge sin kontrakt med trønderne og går på sin 3. sesong for A-laget der hvor han neste sesong håper man klarer et opprykk

Foto: SJ Photo


19-åringen forlenget i dag sin kontrakt med Nidaros og går på sin tredje sesong for trønderne på A-lags nivå, Nå vil Johan Tørres Selnes fullføre den treårsplanen klubben har satt for at de skal rykke opp til det gjeve selskap i Eliteserien.


- Ja, det er mye på grunn av den treårsplanen som er i klubben og at vi følger den. Jeg føler at vi er på en god kurve og i en positiv utvikling, dem to siste åra jeg har vært med nå så har vi forbedra oss i riktig retning. Selv om det ble litt dårlig avslutning på den sesongen her så føler jeg at jeg vil være med å se hvordan vi kan ta det videre til neste sesong, sier Selnes til Hockey4You i dag etter at han forlenget kontrakten med klubben sin.


Og den 19-årige backen trives stort i klubben og det å få lov til å spille på byens A-lag, spesielt var det også når Leangen Ishall var fylt til randen i matchene mot Comet.

- Ja, absolutt. Det er jo kult når man så på slutten der hvor man spilte foran en fullsatt Leangen, det var en kul opplevelse. Hockeyinteressen virker som det går oppover og at folk kommer på flere kamper så det ser ut som folk kommer seg til hallen. Det er jo bra for trønders hockey men også norsk hockey at det blir flere på kampene, sier han.


- Gjør det noe med deg når du er så ung at man får oppleve en slik stemning på hjemmebane?


- Det er selvfølgelig noe ekstra å spille i byen man har vokst opp i foran mye folk, man var jo på kamper når man var mindre men da var det i GET-ligaen da. Hvis man kommer seg opp i Eliteserien og vi klarer det så blir det enda mer trykk så det er kult for en ung trønder å spille foran mye folk i Leangen, forteller Selnes.


Samtidig er klubben uten en trener etter at trenerduoen Henrik Sahlin og Kennet Madsø ga seg etter sesongen, det har ikke vært noen hindring for Selnes sin del.


- Akkurat nå sitter jeg å stoler på den jobben man gjør på kontoret og at dem finner en trener som poser til den jobben. Dem har jo press på seg dem også så jeg har gått ut i fra at dem gjør den jobben dem skal og ansetter en bra trener, så jeg stoler på det, sier den unge backen.


Og samtidig som klubben neste sesong har et klart mål om å rykke opp deler Selnes naturligvis den samme ambisjonen sammen med klubben.


- Jeg håper virkelig vi forsterker troppen og at vi får et enda bedre og sammensveiset lag. Så håper jeg at vi får en gruppe som jobber med hverandre så kan vi klare å rykke opp. Det er mye av grunnen til at jeg fortsatt er her fordi jeg føler at jeg har utvikling på treningsbasis og har en bra treningshverdag, avslutter han.


Nidaros ved sportssjef Martin Jansson bekrefter også ovenfor Hockey4You at Dominyk Bogdziul og Vladislavs Adelsons er ferdig i klubben og at kontraktene ikke vil bli forlenget. Bogdziul avsluttet med 37 poeng på 29 kamper i serien mens Adelsons hadde 37 poeng på 35 kamper for trønderne.


Statistikk Johan Tørres Selnes:


Comments


bottom of page