top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Robin Dahlstrøm skal hjelpe Hasle-Løren til å unngå kvalik

33-åringen hadde ikke spilt kamp på over et år, med to treninger i beina for de rødkledde har Dahlstrøm allerede satt sitt preg i klubben etter to kamper mot Nidaros i helgen

Foto: H4Y / OCN


For kampen for å unngå kvalik i 1. divisjon står nå hovedsakelig mellom tre lag denne sesongen. Haugesund, Hasle-Løren og ikke minst Furuset som slo til med to seire over Haugesund denne helgen gjør at det har blitt veldig jevnt mellom lagene. Vestlendingene har to kamper mindre spilt enn de øvrige lagene. En større spenning og et bunndrama skal man kunne lete lenge etter og de to dårligste i denne trioen vil trolig møte sultne og offensive Bergen og Tønsberg i kvalik, hvis ikke noe spesielt skulle skje og at Ski Hockey skaper et hockeymirakel og kniper en av nevnte plassene.

Plassering

Lag

Kamper

Poeng

6. plass

Hasle-Løren

23 kamper

20 poeng

7. plass

Furuset

23 kamper

16 poeng

8. plass

Haugesund

21 kamper

12 poeng

Tidligere i sesongen har Hasle-Løren dratt nytte av Rolf Thomas Aastad som etter avtale har gått videre til Grüner for resten av sesongen. I kulissene på Løren Ishall har man i lengre tid jobbet med å få på plass den svært erfarne Robin Dahlstrøm som en erstatter for Aastad og endelig fikk klubben napp på forespørselen. Dahlstrøm kunne ikke alene avgjøre matchene mot Nidaros denne helgen men han satte sine spor i hallen og var tydelig sliten etter kampen på søndag.

- Ja, det er lenge sia. To istreninger er det jeg har hatt av forberedelser og to kamper etter det og da begynner kroppen å si i fra at jeg ikke er i toppform ennå, sier Dahlstrøm.


33-åringen har 16 sesonger bak seg som spiller på toppnivå hvor han blant annet har spilt for Troja, Örebro, Vita Hästen, AIK, Djurgården, Herning, Lørenskog, Frisk og Sparta før han avsluttet karrieren med fire sesonger i Storhamar. Og to Norgesmesterskap har det også blitt med to forskjellige klubber.

Dahlstrøm synes det er flott at han fikk muligheten til å kunne spille på et litt lavere nivå i Hasle-Løren.


- Det var en fin mulighet til å holde seg i form, det er vanskelig når det ikke er noe som holder en i gang samtidig spiller lillebroren min (Fabian Dahlstrøm Zuccarello red. anm.) på laget så da har man vært innom å spilt med alle, fortsetter Dahlstrøm som også spilte sammen med sin stebror Mats Zuccarello i Frisk i to sesonger før #36 dro videre til Sverige.


Assisterende trener og styreleder Magnus Færøy er kjempefornøyd med signeringen av den svært erfarne løperen til Hasle-Løren og mener Dahlstrøm kan bidra i klubben også ovenfor de yngre gutta i garderoben i tillegg til på isen.

- Ja, det er helt fantastisk for oss å få inn Robin (Dahlstrøm red. anm) i gruppa her nå, både på isen og utenfor isen. Han var sliten i dag men han var ikke aleine om det, det var vel et år siden han spilte kamp siste gang men allikevel så kunne man ikke gjetta det hvis man ser ute på der, han har det fortsatt, sier Færøy til Hockey4You.


Videre blir vi fortalt at Dahlstrøm skal være i og rundt klubben ut sesongen men at jobb, skole og familie går foran etter avtale med Hasle-Løren denne sesongen.


Se høydepunkter fra kampen mellom Hasle-Løren og Nidaros samt hele intervjuene med Robin Dahlstrøm og Magnus Færøy for Hasle-Løren og Emil Nordberg for Nidaros.


Bilder fra kampen: H4Y / OCN


Comments


bottom of page