top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Flere spillere på vei bort fra Comet - Jessesen tilbake fra skade

Etter en mildt sagt begredelig sesong for Comet sin del, er noen av spillerne på vei bort fra klubben

Foto: Sofie Alexandra Kitterød


Det er bevegelser på overgangsfronten i Comet der hvor hovedsakelig spillere med lite spilletid som ønsker å se seg om etter andre muligheter. Det er nå klart at unggutten Anders Meisingset har blitt gjensidig enig om å avslutte kontrakten med Comet. Han har nå gått tilbake til Sparta U20.


Unggutten som har slitt med skader og har hatt begrenset med spilletid i Comet, ble tidligere i uken enig om å avslutte kontrakten med de grønnkledde.


- Det ble ikke som jeg hadde tenkt, er det korte svaret til Meisingset som er fullt opptatt med eksamen om dagen.


En annen spiller som er på vei bort er Magnus Nybråten Hansen som skal ha fått et kontraktsforslag fra moderklubben Stjernen. Etter det Hockey4You erfarer ønsker Nybråten Hansen selv å forlate Comet og en overgang skal være like rundt hjørnet. 20-åringen skal ha en amatørkontrakt i Comet og er fri til å snakke med andre klubber.


Det skal også etter det Hockey4You har fått opplyst være flere spillere som sonderer markedet for andre klubbadresser. Hovedårsaken skal være først og fremst være manglende spilletid.


Den positive nyheten for Halden-laget er at sarpingen Niclas Jessesen er tilbake i fra et lengre skadeopphold og spiller allerede kampen i kveld i borteoppgjøret mot Sparta.


- Han trenger trolig en måned på seg til å komme tilbake i form, sier Stian Mjølnerød Lie i Comets sportslige utvalg som verken bekrefter eller avkrefter Nybråten Hansen-overgangen.


Comet står med 8-46 i målforskjell og 6 strake tap og møter Sparta til et lokaloppgjør i kveld.

Comments


bottom of page