top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Falk-Larssen hjem til Nidaros: - Han kommer hjem for å hjelpe til med et opprykk

Nidaros forsterker med trønderen Svein Petter Falk-Larssen fra Vålerenga etter at spilleren ble enig med Oslo-klubben i dag om å bli fristilt fra kontrakten

Foto: H4Y / OCN


26-åringen vender altså hjemover til Trondheim for å hjelpe Nidaros Hockey med etter etterlengtet opprykk. Det har over tid versert rykter om stor interesse for begge parter om en overgang og i dag har begge klubbene bekreftet at Falk-Larssens tid i Vålerenga er over for denne gang. Sportssjef Martin Jansson er naturligvis fornøyd med å få hjem en trønder med potensiale for å kunne produsere mange poeng for klubben.


- Vi har hatt en dialog over lang tid faktisk, i et par måneder hvor vi har truffet hverandre og diskutert ulike scenarioer. Overgangen har blitt til som et resultat at vi har hatt kontakt med han over lengre tid samtidig som han ikke har fått den istiden i Vålerenga som han behøver og fortjener, det takker vi jo vi for fordi det åpner en dør for oss, sier Jansson til Hockey4You og fortsetter:


- Han kommer ikke bare hjem for å få istid men han kommer hjem for å hjelpe til med et opprykk, det er det han vil være med å bidra til.


For Nidaros har som ventet tatt steget og tok en julepause med å være på toppen av tabellen med syv poeng foran Narvik i 1. divisjon og har en stø kurs mot sesongens play-in der hvor det skal spilles om å kunne få lov til å spille kvalik mot de to dårligste lagene i Fjordkraft-ligaen.

Klubben er nå inne i sitt andre år av en 3-års plan om å ta steget om opprykk og signeringen av Falk-Larssen har i den forbindelse vært svært høyt på ønskelista til sportssjefen.


- For oss betyr det ganske mye. Vi får inn en spiller med rutine fra Fjordkraft-ligaen, en som har veldig mye fart og passer bra inn i vår stil. Det finnes også veldig mye poeng i Falk-Larssen som jeg tror vi kan få fram som da han spilte i Narvik og hadde 30 poeng på 43 kamper i Fjordkraft-ligaen, forteller Jansson.


- Hvordan har samtalene med Vålerenga vært?


- Det må jeg si at dem har vært veldig enkle å jobbe med så ingen vondt mot dem overhodet, dessuten er det ingen kostnader for oss ved at han forlater Vålerenga, sier den svenske sportssjefen i Trondheim.


Og skal man tro rapportene fra Trondheim, ser man fortsatt etter ytterligere forsterkninger inn mot vårens play-in og videre inn mot en eventuell kvalik.


- Jeg synes det ser bra ut men samtidig skal kampene spilles. Vi har en solid og sterk tropp i dag men kan vi spisse den med noen ekstraspillere så synes jeg dette ser veldig spennende ut, avslutter Jansson.


Hockey4You ble nærmere kjent med Svein Petter Falk-Larssen tilbake i 2020 i det han meldte overgang til Sparta Sarpsborg. Denne videoen kan man se her:

Arkiv fra 2020: Svein Petter Falk-LarssenStatistikk Svein Petter Falk-Larssen:


Comments


bottom of page