top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Christoffer Karlsen: -Trengte et miljøskifte og utvikle meg videre


Foto: Jon Anders Johansen


I går ble det klart at Christoffer Karlsen forlater Sparta til fordel for Stavanger Oilers fra neste sesong. 23-åringen har de siste 4 sesongene spilt for Sparta og endte med 69 poeng på 152 kamper.

Sarpingen var preget med skader tidligere men i 19/20 sesongen fikk han vist sitt potensiale og endte med å score flest mål internt i Sparta med 17 mål.


Ingenting å utsette på i Sparta

Karlsen har ingenting å utsette på når det gjelder Sparta Sarpsborg i forhold til trenerteam og treningshverdag men følte for et miljøskifte var det riktige tidspunktet nå.

-Stavanger er en klubb som er helproff og de har fasiliteter som tilsier at man har full mulighet til å utvikle seg og med det ønsker jeg å fortsette den reisa jeg er på, sier Karlsen.



I Oilers-leiren er man selvfølgelig fornøyd og til oilers.no forteller Pål Higson at Karlsen hører til neste generasjons landslagsspillere samtidig som han håper og tror han skal fortsette den positive utviklingen i Oilers. Potensialet er stort, ikke minst i den offensive delen av spillet, forteller Higson videre.


Foto: Jon Anders Johansen


Christoffer Karlsen har skrevet 1 + 1 kontrakt med Oilers og statistikken hans finner man her.


Vi har snakket med Oilers nye spiller i dag i tillegg til noen høydepunkter fra Sparta-tiden.



Comments


bottom of page