top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Calle Spaberg Olsen forsterker Grüner for resten av sesongen, debuterer i dag: - Det er en restart

Etter gjensidig enighet valgte Spaberg Olsen og Sparta Sarpsborg å gå hvert til sitt i går, allerede i dag spiller han for sitt nye lag mot Manglerud Star i Manglerudhallen kl. 16.00

Foto: Jon Anders Johansen


Calle Spaberg Olsen ble i dag klar for Grüner Hockey etter at han avsluttet kontrakten med Sparta Sarpsborg i går. 20-åringen med fortid i SHL-klubben Rögle og Vålerenga fikk 6 kamper for sarpingene denne sesongen og snittet 10,24 minutter spilletid og var henvist til 4. rekka av klubben i alle sine kamper.


- Vi har kikka etter forsterkninger siden vi har hatt de skadene vi har, riktignok har vi lånt i fra Furuset men vi har hatt 10-11 løpere til kampene. Så dukket Calle opp som en hyggelig kandidat og det er jo interessant for oss, han har noen ferdigheter som vi kanskje har manglet litt eller ikke har fått utløst i de spillerne vi har, sier daglig leder Trond-Erik Larsen.


For Spaberg Olsen var allerede på vei til Grüner forrige sesong i en såkalt trade med Vålerenga som gikk i vasken av ulike årsaker slik at Vålerenga gikk videre med Sparta og fikk Svein Petter Falk-Larssen i retur. 20-åringen hadde en positiv sesong for de blåkledde men har altså valgt på et tidlig stadium av denne sesongen å søke etter et annet lag for å kunne få mer spilletid.

- Ja, vi er jo et svakere lag enn Sparta og Calle vil jo bli mye viktigere for vårt lag enn han nå har vært i denne sesongen i Sparta. Jeg synes han hadde en veldig fin sesong i Sparta i fjor men han er jo ikke noen 4. rekke-spiller - det her er en restart for han, fortsetter den daglige lederen.


Grüner fortsetter å se etter spillere og søker også for tiden etter en importback som skal være en leder.


- Ja, vi er nok litt tynt besatt når det gjelder backer i tillegg til at de er unge, derfor ser vi etter en importback som kan fungere som en mentortype og en leder, sier han.


Laget har slitt så langt i sesongen med 9 strake tap på de 9 første kampene men det er ingen panikk på Grünerløkka av den grunn. Klubben fortsetter å bruke gode tid på å finne den rette kandidaten som skal lede laget fra backplass.


- Nei, vi har ikke dårlig tid. Hadde vi kjempet om en topplassering så hadde det vært noe annet men vi er ikke der. Dessuten har det vært noen jevne kamper som fort kunne ha vært vippet i vår favør også for eksempel hjemme mot Sparta og Stavanger nå sist. Ja, vi har et ønske og et mål om å ta den 8. plassen men det er ikke så langt opp til de andre, avslutter Larsen.


Calle Spaberg Olsen debuterer for Grüner allerede i dag borte mot Manglerud Star i Manglerud Ishall kl. 16.00.


Øvrig foto: Bjørn-Christian Roksvåg


Statistikk Calle Spaberg Olsen:


Comments


bottom of page