top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

- Vi ser at vi fortsatt har mye å jobbe med

Etter tap mot Grästorps og et Furuset-lag med mange kamper i beina, mener Lørenskog-trener Niklas Andresen at man fortsatt har mye å jobbe med inn til seriestart

Foto: H4Y / OCN


Lørenskog - Furuset 1-2 (Lørenskog Ishall) Det var et Lørenskog-lag som slet med å få uttelling på sjansene sine mot Furuset i går. Et Furuset-lag som spilte sin 6. kamp på 11 dager han godt med og forsvarte seg god på tross av Lørenskog-dominans. Men trener Niklas Andresen ønsker ikke å bruke ordet skuffa når han skal bedømme tapet mot Furuset.


- Det er fortsatt en treningsmatch og vi er ikke så opptatt av resultater før i neste uke, skuffa er et feil ord å bruke egentlig men vi ser at vi fortsatt har mye å jobbe med og har nå en uke med å jobbe med inn mot seriestart, sier Andresen og fortsetter:


- Vi ser jo en førsteperiode hvor vi fremstår ganske mye som vi ønsker så da ser vi hvor bra vi kan være. En annenperiode som er ganske rotete og det detter ut struktur for begges del mens tredjeperiode er helt ok. Men vi er ikke så farlig og skaper ikke noe særlig skumle målsjanser men det kunne ha gått begge veier det her.

- Hvordan vurderer dere styrkeforholdet i forhold til dem?


- Det får man se gjennom sesongen, det er fortsatt tidlig. Det er ikke så farlig hva styrkeforholdet er, vi tar en match av gangen og en uke av gangen. Vi må jobbe hardt hver uke for å bli bedre - det visste vi også at det kommer matcher hvor du har lyst til å rive av deg håret og så kommer det matcher hvor du er superfornøyd, fortsetter Lørenskog-treneren.


Og han lot seg imponere av et hardtarbeidende Furuset-lag.


- Furuset jobber dritbra og synes de egentlig gjør en bra match. Bra kollektivt og gjør det vanskelig for oss.


- Et lag som vil overraske hvis man undervurderer dem?


- Ja, absolutt. Dem kan overraske uansett om man undervurderer eller ikke. Dem jobber steinhardt hvert eneste bytt og kriger for hverandre. Så klart kan dem få tøffe dager når kollektivet svikter men sånn er det på lik linje med oss også, vi er to like lag på den fronten at vi er avhengig av kollektivet. Og så synes jeg dem gjør en veldig god match i defensiv sone, dem gjør det vanskelig for oss, ligger veldig kompakt, holder oss mye på utsiden og vi kommer ikke til noen skikkelige gode sjanser siste halvdel av matchen, forteller Andresen.

En spiller har forlatt klubben og det er backen Ilja Makarovs og Andresen forklarer at han har en del egne som har tatt steget fortere enn forventet som gjorde at de lot den habile latvieren gå. - Vi forklarte situasjonen vår og at vi har noen backer som har tatt større steg enn vi trodde de skulle ta i sommer og at vi ville satse på de og det er sånn vi tenker. Vi er en klubb uten budsjett så vi må ta vare på de vi har og tenke langsiktig - det blir feil ovenfor han å ha ham som 7. eller 8. back og det er noe han hadde forståelse for.


Derimot har de signert Jacob Hallberg som hadde sin første kamp i går og kommer fra KRIF Hockey i HockeyEttan. Andresen forteller videre at man trenger litt tid for at ting skal sette seg men har allikevel høye forventinger til at en spiller som Kristoffer Pihlqvist skal prestere for laget utover sesongen.


- Ja, selvfølgelig. Pihlqvist er relativt ny i gruppa som vi må lære å kjenne og Hallberg også som kom i går, vi skal gi han litt tid også. Men Pihlqvist viste jo i matchen mot Grästorps hvor god han er på toppnivå når han er der han skal, hele laget egentlig for vi spilte en god match der. Vi er egentlig bunnsolide men scorer ikke må. Vi har fått svar på mye men også er det mye vi har fått svar på som vi trenger å jobbe med og egentlig så ser man jo at det kommer til å gå på det i starten, forklarer Lørenskog-treneren.


- Hva tenker du om Nidaros og Comet som hadde noen solide tap i treningskampene sine?


- Ja, det er klart at dem har gått hardt ut da i forhold til oss andre. Vi har jo valgt å ta det litt roligere å si at vi er jordnære og skal jobbe hardt etter det. Når det gjelder Comet, jeg så at det endra til å rykke opp og da er det klart at man skrur opp forventingene ganske bra. Det er moro at noen gjør også, avslutter 28-åringen.

コメント


bottom of page