top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Ulrik Løvdal til Ski Ishockey: - En rutinert 1. divisjonsback

I dag ble det klart at Ski Ishockey signerer Ulrik Løvdal for den kommende sesongen. Løvdal kommer senest fra nyopprykkede Comet i Halden

Foto: H4Y / Ole Nylende


Ski Ishockey er også fullt i gang med å komplettere neste sesong tropp. Den tredje nysigneringen er klar i ettermiddag og det er backen Ulrik Løvdal med fortid i Comet og Gjøvik som skal tre på seg Ski-trøya til høsten. Løvdal spilte i Gjøvik i tre sesonger i tillegg til å være med topplaget Comet forrige sesong helt inn i kvalikspillet.


- Vi får inn en 1. divisjons-back som på tross av sine 23 år en rutinert 1. divisjons back. Han kan hjelpe våre andre backer godt til høsten. Han er en veldig pucksterk back, har bra pasninger og skudd så det er en back som kommer til å tygge mye istid i Ski Ishockey, sier hovedtrener Ulf Berglund.


Ski sin svenske trener mener at Løvdal er en toppspiller i 1. divisjon med bakgrunn i sine 129 seriekamper i 1. divisjon.

- Og så tror jeg det at han kan utvikles enda mer i Ski på grunn av at han kommer til å få en større rolle hos oss, noe som han ikke har hatt i de andre lagene. Jeg ser et veldig stort potensial i han på tross av sin alder. Man kaller han rutinert men det er fortsatt et stort utviklingspotensiale i han, sier Berglund.

Hele 12 spillere fra 2. divisjonslaget har re-signert og det er ventet at klubben skal kjempe på den nedre delen av tabellen. Laget er forventet å ha fire importer som fortrinnsvis er svenske og nylig gikk klubben ut med at de forlenget samarbeidsavtalen med Stjernen. Det betyr at det er ventet at noen av de yngre spillerne vil kunne komme på lån derfra og etter det Hockey4You har grunn til å tro, at unggutten Erik Erkleiv vil bli å se i Ski Ishockey hele sesongen. Nevnte Erkleiv kom inn på tampen av sesongen i fjor på lån fra Stjernen og gjorde sine saker bra i serien og i kvaliken å Gjøvik.


- Vi er godt i gang, med Løvdal inn så mangler vi egentlig to backer og vi vet vi kommer til å ha en back på lån i fra Stjernen og så har vi en back til som vi jobber hardt med. I tillegg skal vi ha fire løpere til og akkurat nå så jobber vi med to svenske løpere, sier Berglund.


- Så dere er kun interesserte i svenske importer?


- Ja, i hovedsak er det Sverige det handler om. Det jeg liker den svenske spillestilen som i dag er med den offensive hockeyen som den er og de er veldig skolerte de svenske spillerne. Har hatt noen øst-europeere her de siste årene og ikke noe vondt om det men det er ikke like taktisk skolerte spillere, så jeg foretrekker faktisk svensker om vi skal hente noen ting, sier han til Hockey4You.Statistikk Ulrik Løvdal:
Комментарии


bottom of page