top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

U20-landslaget med en komfortabel seier over Lørenskog

Det var det norske laget som var best kampen gjennom og vant til slutt 7-2 over 1. divisjonslaget Lørenskog i Varner Arena i går kveld

Foto: H4Y / OCN


Det var et norsk lag som tok kommandoen fra start med høyt tempo og hadde overtaket i spillet i store deler av kampen. Lørenskog kom med noen få sjanser og tok overraskende ledelsen 1-0 men Norge slo tilbake i slutten av perioden slik at den første perioden endte med 2-1 til det norske laget. Videre ble perioderesultatene 4-0 i 2. periode og 1-1 i tredje periode som gjorde at sluttresultatet ble 7-2. Målene ble scoret av for Norge: Sander Vedul-Kjelsås, Petter Vesterheim, Kasper Magnussen, Noah Steen, Michael Brandsegg-Nygård x2, og David Aas-Larsen. Lørenskog: Magnus Menkerud og Edvard Gjøs.


Total skudd 30-9 til Norge. Fredrikstad-gutten Kasper Magnussen var fornøyd med gjennomføringen av kampen for det norske laget.


- Vi hadde et mål om å gå ut der og vinne og spille en bra match og få en bra oppladning før det smeller til. Det er morsom at det satt litt og at det ble noen fine mål, sier Magnussen etter kampen.


- Dere kjørte matchen fra første øyeblikk?


- Vi har spillere som har bra kvaliteter og er bra på hockey, som sagt så hadde vi et mål om å gå ut der å styre matchen og det synes jeg også vi gjorde så morsomt at vi klarte og fikk det til å sitte, sier Magnussen som har kontrakt med Leksand denne sesongen.


En nykommer i Lørenskog er Fabian Hast fikk et tøft møte med det norsk U20-landslaget.


- Nei, det var en tøff match, vi visste at det skulle være en tøff match fra start. Det er unggutter som kjemper om plass i laget og vil kjempemye så vi visste at det skulle høy fart i kampen. Det er gutter som kan holde i pucken, vi gjorde vårt beste men kom ikke opp på det nivået som vi vil spille på heller, sier Hast etter kampen.


Neste kampene er mot Nidaros i dag kl. 18.00 og i morgen kl. 15.30.


Sjekk ut høydepunkter og hele intervjuene med Kasper Magnussen og Fabian Hast i videoen under:


Comments


bottom of page