top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Trnavský fortsetter i Comet: - Jeg skjønner ikke hvorfor den klubben ikke er i Fjordkraft-ligaen

I går ble det klart at Daniel Trnavský fortsetter i Comet også denne sesongen etter å ha blitt hentet av Fredrik Glader på slutten av forrige sesong

Foto: H4Y / OCN


Daniel Trnavský gikk til Comet på slutten av forrige sesong etter hatt vært langtidsskadet etter sitt siste opphold i Stjernen i Fjordkraft-ligaen. 28-åringen gjorde 9 poeng på 5 seriekamper men falt litt gjennom i kvaliken og så ut til å være preget av manglende kamptrening etter skaden. Nå har forwarden en god treningssommer bak seg og ser fram til å være med å løfte Halden-laget mot toppen av tabellen og til et opprykk til Fjordkraft-ligaen.


- Jeg fikk telefon fra Fredrik Glader på slutten av sesongen i fjor, når jeg kom til Halden så ble jeg veldig overrasket hvor bra klubben var. Hyggelige folk og ikke minst kjempebra fasiliteter, jeg skjønner ikke hvorfor den klubben ikke er i Fjordkraft-ligaen. Så jeg er veldig positiv i forhold til gutta i laget og den sesongen vi hadde, har ikke et vondt ord å si om Comet. De har hjulpet meg og jeg er veldig fornøyd med å fortsette hos dem sier en engasjert Trnavský når vi snakker om hvorfor han fortsetter for de grønne.

Både klubb og spiller er åpne for at 28-åringen har holdt utkikk på muligheter for spill i utlandet og det ligger i kontraktens natur en liten klausul om at Trnavský kan gå når det rette tilbudet fra utlandet dukker opp. - Ja, det er ikke noe hemmelighet det at jeg sikter til utlandet men akkurat nå er jeg fokusert på Comet og med å hjelpe klubben. Det blir en veldig spennende sesong og jeg er fokusert på å ta det neste steget videre, hva som skjer etterpå får vi se, forteller Trnavský til Hockey4You.Sportssjef Martin Engebretsen er også veldig fornøyd med å komplettere årets Comet-stall med Trnavský i angrepsrekka, noe som gjør at Comet er en av årets favoritter ved siden av Nidaros.


- Vi får en meget dedikert og seriøs hockeyspiller. Han stiller høye krav til seg sjøl men øker også krava i gruppa. Han har spilt på et høyt nivå i mange år allerede og vet på en måte hva som kreves. En hard grovjobber som vi kommer til å forvente enda mer av sesongen som kommer, sier sportssjefen og fortsetter:


- Han bar veldig preg av i kvaliken at han ikke hadde så mye matchtrening og trening generelt. Kroppen var ikke 100% men har nå hatt en god sommer og trent hardt for å være i best fysisk form.

Treningene denne uken for Comet vil være i Sparta Amfi etter at kjøleanlegget tok kvelden i Halden Ishall. Derimot er det montert midlertidige kjøleanlegg slik at Strömstad Hockey Classic går sin gang og isen skal være på plass til første kamp på torsdag. For Comet sin del så vil de ikke kunne gå på is i Halden Ishall før på søndag etter at de tre svenske lagene har forlatt Norge.


Videre forteller Engebretsen at årets tropp er en gruppe som kommer veldig godt overens og det har vært viktig for klubben når de har hentet spillere. Sportssjefen snakker med alle spillerne selv om agenter er involvert, for å kunne bli kjent med dem før kontrakten underskrives.


- For min del så har det vært et av hovedpunktene å finne en tropp som kan være med å danne et kollektiv og at man blør for hverandre. Vi har kanskje brukte mer tid enn noen gang på å bli litt kjent med alle gutta før vi signerer for det er helt åpenbart at det må fungere som enhet og ikke minst at man har det gøy sammen med kompisgjengen din, sier Engebretsen.


- Hva er førsteinntrykket av trener Leif Carlsson?


- Det er veldig bra, han stresser ikke for han har vært med på det er mange ganger før. Han vet nøyaktig hvordan ting er. Det at vi har hatt litt is-problemer så har alt blitt tatt med knusende ro og heller snudd det til at vi har fått en veldig bra treningsuke og gode tester. Han bærer også veldig preg på at han vært spiller sjøl på et høyt nivå og vet hvordan spillerne tenker og en forståelse med at ting er nytt og sånn i starten for alle og mange personer det skal tas hensyn til . Han løser det meste med veldig gode kvaliteter, avslutter sportssjefen.


Statistikk Daniel Trnavský:


コメント


bottom of page