top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Tre signeringer for Gjøvik - Jonas Bjerke med en ny sesong i klubben

Sportssjef Patrik Bäärnhielm kunne i dag annonsere tre spillere til i Gjøvik-stallen til høsten og uttrykker en stor fornøyelse over at Jonas Bjerke tar en ny sesong i klubben

Foto: H4Y / Ole Nylende


Det har vært litt stille fra Gjøvik Hockey en liten stund men etter rapportene jobbes det for fullt i kontorene på Gjøvik Fjellhall med neste års spillerstall. I dag kan klubben slippe tren nye spillere for neste års stall og først og fremst nyheten om at Jonas Bjerke tar en ny sesong i klubben. Bjerke med fortid i Lillehammer hadde som resten av laget en tøff fjorårssesong og fikk med seg 29 av klubbens kamper.

- Vi er veldig fornøyd med at han fortsetter hos oss. Han er veldig revansjesugen og hadde en litt opp og ned sesong i fjor. Han har trent veldig bra hittil i sommer og med det så håper vi at han orker å spiller mer og enda bedre neste sesong. Vi har tro på at han har betydelig mer å gi for Gjøvik, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm om klubbens nummer 14.


Fra før av har de gitt kontrakt til juniorekeeper Aron Lillemoen i tillegg til at de som tidligere leter etter en ny importmålvakt som skal være den solide førstekeeperen gjennom sesongen. Samtidig har de nå gitt kontrakt til Ivar Ljøkjel som kommer fra Lillehammer U20 og skal gi konkurranse om plassen mellom stengene.


- Ivar stod en kamp for oss i fjorårssesongen og avsluttet sesongen på benken i Lillehammer. Han er treningsivrig og kan bli en bra nr. 2 bak en forventet sterk førstemålvakt som skal ha mye av spilletiden, sier Gjøviks sportssjef.


I tillegg har man også hentet inn backen Jøran Nygårdseter i fra Storhamar U20 som fikk med seg 24 kamper for U20-laget. Bäärnhielm forteller videre at det er en solid back med en bra størrelse som vil kunne være bra å ha i laget.


Fortsatt har ikke klubben hentet noen importer hvis man ser bort i fra Laschitza-overgangen fra Comet men sportssjefen sier til Hockey4You at man nå bruker litt ekstra med tid for å kunne finne de riktige spillertypene å ha i laget.


- Det er viktig å treffe rett med rollene og ha spillere som er fornøyd med rollene. Vi hadde litt for mange som ville ha for stor rolle forrige sesong og ikke så seg sjøl om å spille i en 3. rekke for eksempel. Det var litt mye prestisje i det forrige sesong og da blir det vanskelig å få laget til å dra i samme retning når det er for mange som vil spille i samme posisjon, forteller Bäärnhielm.Statistikk Jonas Bjerke:Comments


bottom of page