top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

To solide forlengelser for Comet: - Det er klart at man skal ikke gjøre noe dårligere neste år

Både Jørgen Grøndahl og Sander Rekstad forlenger med Halden-klubben Comet til neste sesong der hvor opprykket nok en gang er målet

Foto: H4Y / OCN


Comet fortsetter med lagbyggingen for neste sesong der hvor man denne gang forlenger med Jørgen Grøndahl som kom fra Lørenskog forrige sesong og Sander Rekstad som går på sin 5. sesong i den grønne trøya.


- Det kjennes veldig bra med Sander (Rekstad) og at kjernen som Sander tilhører i laget holdes intakt og det er en styrke for framtiden. Sander er pucksterk og har erfaring som man trenger i Comet i tillegg til at han har en viktig rolle i garderoben over en sesong, sier Leif "Leffe" Carlsson om Rekstad til Hockey4You.


Rekstad ble skadet på slutten av sesongen og spilte ikke kvaliken for Comet, han endte dermed opp med 17 poeng på 29 kamper.


En som også slet med skader forrige sesong var Jørgen Grøndahl som fikk kun 20 seriekamper for haldenserne men til gjengjeld kom han sterkt tilbake i sluttspillet.


- Trives godt og det er en veldig bra klubb å være i, veldig profesjonell og de er flinke til å legge alt til rette for oss. Det fikk jeg spesielt merke til når jeg hadde alle de skadene jeg hadde i år hvor de fulgte opp og la alt til rette. Så var vi også så nære i år så man blir ekstra revansjesugen på å gå hele veien neste sesong, sier Grøndahl etter at klubben sikret seg han for en ny sesong.


Spesielt å ryke ut mot Lørenskog

For han ga tidlig beskjed til Comet om at han ønsket å være med videre hvor han tar med seg den gode følelsen han fikk på slutten av sesongen. Grøndahl fikk da vist hvor god han virkelig kunne være og gjorde en god figur.


- Ja, det vil jeg si. Men jeg har enda litt mer å gå på og håper på en bra sommer nå og kunne bidra med enda mer når pucken slippes i september, sier han.


Comet røk ut med minst mulig margin i kvaliken der hvor de kun trengte et mål for å rykke opp, Grøndahl synes selvfølgelig det var bittert samtidig som det var spesielt siden det var mot gamle lagkamerater som han forlot før sesongen.

- Klart, det er jo litt spesielt - i alle fall når jeg gikk derfra i fjor. Jeg unner jo Lørenskog det selvfølgelig for det var fullt fortjent og veldig sterkt det dem klarte å prestere i fjor. Så all ære til dem. Men det er klart at det var surt men sånn er hockeyen, det er bare å nullstille oss og prøve igjen neste år. Man må prøve å legge det bak seg men klart det var tungt når sluttsignalet gikk når det var så nære, følte at vi fortjente mer, forteller Grøndahl.Han har også fått med seg samtalene mellom MS og Grüner samtidig som ryktene har gått at Manglerud skulle miste lisensen sin. For Comet er neste i rekka til å bli spurt om noen i Eliteserien skulle gå dukken.


- Ja, det er klart at man får jo det med seg. Det er ikke noe jeg gidder å bruke energi på, tror det gjelder for alle mann i Comet egentlig. Sånn som det er nå så spiller vi i 1. divisjon neste år og det er utenfor våre hender med hva som skjer der. Skulle det skje for oss så er det kjempekult men hvis ikke så fortsetter vi bare å kjøre i 1. divisjon og skal gjøre det vi kan for å rykke opp, sier han videre.

- Er det Comet sin tur å rykke opp neste sesong? Får en bra keeperduo og at Leffe fortsetter med kontinuitet på trenersiden?


- Ja, det er klart det. "Leffe" har vært kjempebra for hele klubben og Comet har vært inne på noe bra de siste sesongene og kommet til kvalik to år på rad, det er klart at man skal ikke gjøre noe dårligere neste år. Det virker som om det bygges et bra lag nå også så det er egentlig bare i våre hender å klare å gjøre noe med det egentlig. Jeg regner med at alle som sitter i den garderoben er like motivert alle mann for å gå hele veien neste år, avslutter han til Hockey4You.

Comentários


bottom of page