top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Tapte på tross av godt keeperspill: - Ville vise meg fra min beste side

Eks-Lørenskog keeper Laurynas Lubys ville vise seg fra sin beste side mot sine tidligere lagkamerater i går kveld og ble kåret til banens beste, allikevel holdt det ikke mot et godt organisert Lørenskog-lag

Foto: H4Y / OCN


Lagene møttes for 4. gang denne sesongen etter at Lørenskog hadde vunnet tidligere med sifrene 4-0, 5-0 og 7-3. Nok en gang en tynn Hasle-tropp hvor blant annet Mads Vestby var ute med skade åpnet for et comeback av Elias Hoelstad som ikke hadde spilt ishockey på 7 år og trolig en av ligaens eldste spillere med sine 39 år. I tillegg har comebacket av langtidsskadde Raymond Sørensen latt vente på seg og det er nå avklart at sesongen er over for 26 åringen. Et trøblete kne setter stopper for spill i nedrykkskvaliken.


Lørenskog åpnet best og hadde det meste av spillet i den første perioden hvor det var et sterkt press mot Hasle-målet uten at laget fikk noen uttelling av den grunn. I slutten av den andre perioden var det her et udisiplinert Lørenskog-lag som ikke klarte å få pucken ut av sine egen sone, det gjorde at Hasle-Løren kunne få en spillevending og kaptein Rolf Thomas Aastad sørget for at hjemmelaget kunne gå til periodepause med en 1-0 ledelse. Godt keeperspill fra Laurynas Lubys bidro også til at hjemmelaget fortsatt var med i kampen på tross av et stort Lørenskog-overtak.


Den tredje perioden ble preget av mye utvisninger med det var Lørenskog som skulle score først i undertall på en kontring ved Joakim Opsahl, deretter scorer bortelaget to mål til i powerplay ved Casper Evensen og Edvard Gjøs. Hasle-Løren tar ut keeper for redusering på slutten av matchen men det er Lørenskog som setter det siste målet i åpen kasse ved David Aas Larsen og til sluttresultatet 1-4.

En kamp som betydde ekstra mye for Hasle-Løren målvakt Laurynas Lubys som startet sesongen bra i Lørenskog men valgte å finne seg en annen klubb etter at Mats Knutsen kom inn fra Vålerenga.


- Ja, det var en morsom kamp å spille mot mitt eks-lag. Det var ingen press men jeg prøvde å gjøre mitt beste og holde laget inne i kampen og kanskje få en seier men dessverre så klarte vi det ikke. Jeg synes det var en bra kamp fra begge laget og ikke minst for det defensive, sier Lubys etter kampslutt i kalde Løren Ishall.


- Var det viktig for deg å vise seg fra sin beste side i dag?


- Ja, definitivt. Jeg ville så gjerne vinne mot dem, noe som hadde vært veldig hyggelig men jeg tror vi skal prøve å gjøre det igjen på lørdag, forteller den litauiske keeperen videre.


Selv synes han de rødkledde har vært uheldige denne sesongen etter at fasiten er at de står med to seire etter 32 kamper så langt og mener laget er bedre enn det tabellen tilsier.


- Jeg tror man har hatt en litt uheldig sesong og noen ganger skjer det også. Generelt synes jeg laget er bra og spiller ikke dårlig i det hele tatt, man har rett og slett hatt litt uflaks. Jeg tror vi skal klare oss bra i nedrykkskvaliken.


- Hva er det du vet om de andre lagene i kvaliken?


- Egentlig så vet jeg ingenting men jeg vet at Gjøvik skal spille der og kjenner bare til dem. Men jeg vet hvordan det fungerer etter at jeg spilte kvaliken med Furuset forrige sesong. Det blir tre kamper over tre dager med mye press på seg og ikke minst mye energi. Men jeg tror det blir bra og vi kommer til å ha et bra lag og være klar for de kampene.


Ennå vet ikke Lubys hvor han havner neste sesong med holder likevel døra på gløtt for å kunne fortsette i Hasle-Løren.


- Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre neste sesong men planen er å bli i Norge selvfølgelig. Så jeg kommer til å sjekke ut markedet her og se hvordan det går. Det er en lang sommer så man vet aldri hvor man ender opp men jeg liker meg her også så vi får se, avslutter han til Hockey4You.


Lagene møtes på nytt til lørdag i Lørenskog Ishall kl. 16.00.

Comments


bottom of page