top of page
  • Forfatterens bildeOle Christer Nylende

Takket nei til Nidaros to ganger, på vei til Gjøvik

Trønderen Joacim Rostad har takket for seg i Nidaros-drakta etter at klubben har kommet med to kontraktsforslag. Nå ser det ut til at 26-åringen havner i Gjøvik Hockey


Foto: H4Y


Tidligere denne uken erfarte Hockey4You at både Johan Tørres Selnes og Svein Petter Falk-Larssen var aktuelle for Gjøvik Hockey. Klubben bekreftet samtaler med begge spillerne og etter det Hockey4You nå har fått opplyst, skal Falk-Larssen ha takket nei til tilbudet i fra Gjøvik. Men etter det man forstår vil backtalentet Selnes bli presentert som Gjøviks nye spiller i neste uke.


Derimot skal Joacim Rostad være klar for en retur til Gjøvik etter to sesonger i Nidaros. 26- åringen skal ha takket nei til to tilbud fra Trondheims-klubben og skal nå være på vei tilbake til klubben han har vært i 5 sesonger tidligere. Rostad står oppført med nærmere 200 kamper i 1. divisjon over 7 sesonger og spilte for Gjøvik senest i 2022.


En annen spiller som skal være på blokka til Gjøvik-trener Anton Säll Karlsson er den svenske løperen Jonas Nyman som spilte for Narvik forrige sesong. 26-åringen med bred erfaring fra HockeyEttan gjorde respektable 42 poeng fordel på 15 mål og 27 assist over 35 kamper for nordlendingene i sin første sesong i Norge og ser nå ut til å fortsette karrieren i Oppland.Fra Narvik har Noah Andersson som ikke fikk forlenget kontrakten i nord, han ble i dag presentert som en ny Lillehammer-spiller i EHL. Den svenske unggutten gjorde 59 poeng i 1. divisjon i laget som rykket opp til EHL forrige sesong.


På løkka skal Grüner ha hentet inn Magnus Nybraaten Hansen som en ny-signering, kommer senest i spill i Stjernen i EHL der hvor han deltok i kvartfinale-oppgjørene mot Vålerenga som Stjernen tapte. Nybraaten Hansen startet fjorårsesongen i Comet før ferden gikk videre til Stjernen halvveis ut i sesongen. I mellomtiden ble også Fredrikstad-gutten utlånt til daværende samarbeidsklubb Ski Ishockey i 1. divisjon. Men Hockey4You erfarer nå at Nybraaten Hansen skal ha blitt enig med Grüner om en kontrakt for neste sesong.


Ski Ishockey skal nylig ha inngått en ny samarbeidsavtale med EHL-klubben Sparta Sarpsborg for neste sesong. Denne avtalen ble presentert av begge klubbene i dag. Og siste nytt rundt laget i fra Ski er at de nå skal ha blitt enig med tromsøværingen Oddbjörn Liehjell Eriksen som spilte for Tromsø forrige sesong og han flytter sørover for å spille for Ski i 1. divisjon. Eriksen gjorde 31 mål på 24 kamper for Tromsø i 2. divisjon.Fra Bergen skal også Heine Horverak være på vei til Ski Ishockey der hvor partene trolig signerer en kontrakt i neste uke. Den storvokste bergenseren spilte for moderklubben forrige sesong men det er fortsatt usikkert om det blir spill for klubben i byen, noe som vil bli avgjort på et ekstraordinært årsmøte den 22. mai.


Tidligere Stjernen-trener Fredrik Johansson har funnet seg en ny arbeidsgiver i Fredrikshavn White Hawks. Det var Fredriksstad Blad som meldte om nyheten først. Den 54-årige svenske treneren var først linket til Comet i Halden som Hockey4You meldte om tidligere men haldenserne landet til slutt på Lasse Fjeldstad som sin nye trener.

Ringerike leter etter en trener for første gang etter 14 år og Hockey4You erfarer at Johansson deltok i samtaler med Hønefoss-klubben om den ledige jobben men valgte altså til slutt å gå for tilbudet i Danmark. Johansson skal også hatt interesse i fra HockeyAllsvenskan.

Commentaires


bottom of page