top of page
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

Tabelltips 1. divisjon: 8. plass Hasle-Løren: Fare for nedrykk

Vi sparker i gang med tabelltips for 1. divisjon denne sesongen og først ute er det vi tror blir denne sesongens sisteplass, Hasle-Løren

Foto: H4Y / OCN


Plassering 22/23-sesongen:

8. plass - 4 seire på 35 kamper med totalt 14 poeng

Topp 5 poengplukkere 22/23-sesongen: 1. Rasmus Forsberg 9 mål 46 assist 55 poeng 2. Philip Larsson 30 mål 23 assist 53 poeng 3. Rolf Thomas Aastad 22 mål 31 assist 53 poeng 4. Tim Mørk 6 mål 17 assist 23 poeng 5. Ralfs Litaunieks 5 mål 8 assist 13 poeng

Tilskuersnitt:

84 tilskuere

Hasle-Løren har lagt bak seg en av de aller svakeste sesongene i klubbens historie i nyere tid der hvor de unngikk nedrykk til 2. divisjon etter kvaliken på Gjøvik i vinter. På Hasle har det blitt store endringer siden sist og mange spillere har gått ut døra fra Lørenhallen og mange nye fjes har kommet inn, spesielt yngre spillere.

Først og fremst signerte klubben Jan Asplund som ny hovedtrener og har fått med seg forrige sesongs hovedtrener André Sørvik som assistent. I tillegg til at en rekke nye unge spillere har kommet inn. Her er det verdt å ta fram Emil Vellan, Johan Albert, Mats Brandsdal for å nevne noen av de yngre spillerne.


De har beholdt den viktige keeperen Laurynas Lubys fra forrige sesong og kommer til å bli en x-faktor for laget i flere av kampene, senest i 2-3 tapet i treningskampen mot Gjøvik hvor Lubys hadde 40 redninger og 93 %. I tillegg har de signert erfarne Patrick Kaas og Mads Vestby samt stjernesigneringen Dominyk Bogdziul fra Nidaros som skal lede laget fremover.

De har to ledige importplasser der hvor det skal hentes inn en back og en løper til, trolig spillere med erfaring. På tross av dette tror Hockey4You at laget kommer til å få en tøff sesong der hvor tapet av Aastad, Larsson og Forsberg med sine 161 poeng ikke er erstattet. Laget vil trolig komme til å gjøre en bedre sesong enn de fire seirene de hadde i fjorårsesongen men det vil ta tid å spille inn en nytt lag med mange nye fjes.0-6 tapet mot fjorårets 2. divisjonslag Ski Ishockey er bekymringsverdig selv om det kun er treningskamp, dog har de spilt jevnt med knepne tap mot Furuset og Gjøvik selv om motstanderlagene som ventet har hatt mest puck. Det vil ta tid for det unge laget å komme i gang og det vil bli mye tap i starten av sesongen før spiller setter seg.

- Det blir på mange måter et nytt lag og det er det som er tanken. Vi skjønte jo allerede i fjor at det var mange spillere som kom til å gi seg og at vi egentlig ønsker å starte helt på nytt. Vi har prøvd på det samme i flere år på rad og det er begrenset hvor mye man kan prøve på det samme og forvente et annet resultat, sa styreleder Magnus Færøy til Hockey4You i juni.


Hockey4You tror allikevel det blir nedrykkskvalik for laget som har vært et fast inventar i 1. divisjon siden 1997 og vi tror også det kan være en større fare for et reelt nedrykk for Hasle-Løren denne sesongen med tanke på Manglerud Stars lagbygge og vei tilbake til toppen når de starter i 2. divisjon til høsten.
תגובות


bottom of page